בקשה....

tatababa

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

FEVER Can't Get You Out Of My Head : Boy, Rendezvous At Sunset In Your Eyes (UK) : Good Like That, Tightrope In Your Eyes (Oz) : Never Spoken, Harmony Love At First Sight : Baby, Can't Get Blue Monday Out Of My Head Come Into My World : Fever (Live), Love At First Sight (Live) * Whenever You Feel Like It - re-issue Bonus track ** No Better - unreleased track, was going to be b-side on Come Into My World ** Alone Again - unreleased. was going to be double A-side with Come Into My World ** Good Like That & Tightrope - יש שתי גרסאות לכל אחד מהשירים האלה. הן טיפה שונות.. למה? באו ממסטרים שונים.. ** So High - unreleased. ** Feels So Good - unreleased. קיילי כתבה את השיר, הקליטה אותו ולא אהבה אותו אז נתנה אותו לאטומיק קיטן שהקליטו אותו וגם קראו לאלבום על שם השיר אם אני לא טועה... BODY LANGUAEG Slow : Sweet Music, Soul On Fire Red Blooded Woman : Almost A Lover, Cruis Control Chocolate : City Games, Love At First Sight (Live) * You Make Me Feel - US, Canadian & Japanese bonus track * Slow Motion - Oz bonus track ** יש שתי גרסאות של Cruis Control : אחת עם הראפ של שאגי, ואחת בלי. ** My Image Unlimited - unreleased. ** I'm Just Here For The Music - unreleased. ** BPM / Beats Per Minute - recorded for Body Language, was b-side to I Belive In You. ** שוקולד הוקלט מחדש והגרסת סינגל הסופית שונה מגרסת האלבום. דלפה גם גרסה שכוללת את הראפ של לודכריס.. דווקא נשמע לא רע בכלל.. ** On The Up - unreleased. ** Trippin' Me Up - unreleased. השיר קיים בכמה וכמה מיקסים וגרסאות.. דיי מעניין דרך כל אותן גרסאות לראות התפתחות ואבולוציה של שיר.. ** I'm Sorry - unreleased. כל השירים שרשמתי כאן, מלבד Alone Again ניתנים להורדה דיי בקלות..

Nadav נדב

New member
אין לי בעיה לשלוח לך מה שיש לי במסן

או באייסי....וכמו שאפרת אמרה - בהאב יש באמת הכל, אבל כל ההתקנה וההתחברות זה זוועה

Nadav נדב

New member
מאיפה בכלל מתקינים את זה? :S

היה אז אחלה דף הדרכה שמאוד הקל...חחח

אפרת ר

New member
הדף ההוא מזמן לא עובד....

אבל זה לא סיפור להתקין... את התוכנה מורידים כאן , ואז בהגדרות של המועדפים צריך להוסיף את החדר של קיילי (kyliehub.no-ip.info)

למעלה