בקשה

hsade

New member
בקשה

עברתי אבחון במכון מסוים לקבלה לישוב קהילתי האבחון כלל בדיקה גרפולוגית לא התקבלתי לישוב-ואני תוהה על כך בעיקר בגלל שלפני שנה וחצי התקבלתי לישוב אחר גם על סמך בדיקה גרפולוגית ( לצערי הישוב ההוא נגוז) כמובן שהמכון וועדת הקבלה לא מוכנים למסור לי פרטים חוץ מ: חוסר התאמה לחיים קהילתיים ברצוני לדעת -האם אתם רואים משהו כזה בכתב היד ששלי שיכול למנוע ממני להסתדדר בחיים קהילתיים רק אציין שאני חיה כבר 10 שנים בישוב קהילתי-ללא שום חריגות נראות לעיין... אני בת 39 שמאלית ( כותבת רק ביד שמאל) ג+2 ובעברי מעולם לא דחו אותי לשום מקום או מקום עבודה על סמך בדיקות גרפולוגיות אשמח לפיענוח ועזרה והמון תודה אני מתכוננת לערר על החלטת הועדה ולכן חשובה לי דעה נוספת

hsade

New member
למה לא מצליחה לצרף קובץ ???

מה אני עושה לא נכון? לחצתי על צרף קובץ וצירפתי את הקובץ ששמור ב JPG ואני מקבלת הודעת שגיאת מערכת מהמחלקה הטכנית משהו שאני עושה לא טוב?

hsade

New member
סיכונים?

באם יש צורך אשלח אותו אחרת -רק תגידו איך משום מה כשהוא ב jpg אני לא מצליחה לשלוח אותו למרות שהקטנתי אותו

שמעון הוא האיש הטכני שלנו

ואני בטוח שהוא יסייע לך. שאלתי באופן כללי את שמעון לגבי "סיכונים" בפתיחת קובץ כזה בפורום, לעומת הקבצים הרגילים שהכתב עולה מיד, ולא משהו ספציפי אליך. בברכה אודי

shamon51

New member
שאלה

מה עם האות "ע" שיורדת באופן מוגזם למטה האם אף אחד לא העיר לך? שאלה שניה = בסוף רשמת "מרב" ?

כאורך ה ע' כך אורך הרגליים

והשאר זה דימיון, נדמה לי שלא רק האות ע', למרות הכבוד שרוכשים לה מעניינת בכתב זה, ישנן עוד תופעות רבות מעניינות, מקצתן אולי לא רלוונטיות לשאלת ההתאמה הקהילתית אך מבחינת הפורום לא פחות מסקרנות. הגברת לא חפה מחולשות ולבטח עשתה אי אילו טעויות וישנן רגישויות, אך בסיסה הרגשי והחברי מפותח, יש לה אחריות, היא הפיקה לקחים ובגרה, מותר שיהיו לה גם שיקולים פרקטיים אך ניתן להבין שיעלו הסתייגויות ודילמות בפני הבוחן לנוכח המכלול. מעבר לכך נדרשת בחינה ממשית כך שאסתפק בכך.

hsade

New member
תשובה

אכן כן חתימתי מרב ( זהו שמי) אני אשמח לשמוע קצת יותר פרוט ( זה בסדר אני לא חוששת -אני מאוד שלמה עם מה שאני בחולשותי ויתרונותי) לא ממש הצלחתי להבין משהו קונקרטי מעבר לכך שאני בעלת חולשות ( כמו כולנו ) עשיתי טעיות ( כמו כולנו ) למה הכוונה בשיקולים פרקטים ? האם התגלתי כמפלצת אנוכית וקרה ? אני כמובן לא מצפה לניתוח מעמיק בפורום-אך מאחר והנושא מדיר שינה מעיני ( ולא רק באופו מילולי ) חשוב לי לדעת האם כדי לי בכלל לגשת לועדת הערר של מנהל מקרקעי ישראל שמסתמכת בעיקר על האיבחון רק מזכירה לכם אם זה רלונטי בכלל שאני שמאלית

את ממש לא מפלצת אנוכית אבל

תגובתך עשויה להעיד על רגישות יתר ותחושה סובייקטיבית שמגזימים ומחמירים בשיפוט שלך, ואולי גם של חולשותיך לעומת מעשייך ותרומתך החיוביים ולא גוזרים גזרה שווה במקרה שלך לעומת אחרים. בואי תיחשפי מעט יותר בפנינו ושתפי אותנו בדוגמאות של טעויות שעשית, חולשות שאת מוצאת בעצמך, אנחנו במקרה זה בצד שלך ולטובתך. אני כותב לך זאת היות שאת לבטח מצפה מאיתנו לגילוי וכנות ויש בכתב ידך דברים שיכולים לעורר לבטים לגבי טיבם חולשות שהיו או ישנן, כן רלוונטיות או לא רלוונטיות לנושא, ויתכן גם מצב שמאבחן במקום להתמודד עם לבטים לעומקם מצא פתרון קל 'לפסול'. יום טוב, אודי.

hsade

New member
תודה-אני אפרט קצת

תודה על העירנות על הבוקר ... כפי שהזכרתי לפני שנה וחצי התקבלתי לישוב קהילתי אחר גם על סמך מבדקים דומים ועברתי ללא בעיה -הסיפור ההוא נגמר בכי רע והעביר אותי חויה מאוד מאוד קשה ( על קצה המזלג הישוב פונה לטובת מפוני גוש קטיף בתהליך קשה לי ולילדים שלי) מאז ( לפני שנה לערך) ועד היום -אני וילדי עוברים תהליכים רגשיים ונפשיים לא קלים בכלל- התחושה היא תחושה חזקה של בגידה,התמודדת לבד מול מערכת נוקשה של גורמים ממשלתיים והקהילה ( גם הישנה וגם החדשה) מעבר לכך אני גם חווה בשנה הזאת באופן מאוד חזק את ה"לבד" של להיות חד הורית מול קהילה שמורכבת מזוגות נשואים ( השכונה הקהילתית ממנה נדחתי -מורכבת מזוגות -הבנתי כי 3 המןעמדים היחידים שנדחו -כולל אותי הם גרושים) אתה צודק עד כאב באומרך שאתה מרגיש חולשה-מאדם חזק שחשב "ששום דבר לא יכול עליו" שיצא מהקופסא והחליט בצעד אמיץ לעזוב את המרכז ולעבור לגור בנגב לבד עם 2 ילדים-הפכתי בשנה וחצי האחרונות לשבר כלי . מודה -אני במשבר - זמני-אני חושבת בעיקר בגלל שאני בן אדם כל כך חזק-יותר מהכל קשה לי להתמודד לא עם הקשיים אלא עם החולשה שלי. דבר נוסף הוא שהחלטתי בעוד צעד אמיץ לעזוב עבודה קבועה באחד ממקומות העבודה הבטוחים והיציביים ביותר בארץ-אחרי 6 שנים שם עזבתי מתוך החלטה לתת לעצמי לנוח השנה הזאת ולהקדיש עצמי יותר לילדים,כמובן שצעד זה גם לא פשוט והיציבות הכלכלית לא ממש מרגיעה אותי. אבל מפה-ועד להחליט כי אני לא ראויה לחיות בישוב קהילתי ? אני האדם הכי קהילתי שיש ..אני חושבת שחלק מהחולשה הרגשית אותה אני חשה-היא בגלל הצורך הכל כך גדול להיות שיכת לקהילה-ומצד שני לשמוע אערות כמו : " אולי יש חוק שאומר שלא חיבים לקבל גרושות לישוב קהילתי "? חושב שתוכל לענות לי משהו על זה ? מתוך כתב היד שלי ? תודה מרב

malioo01

New member
האיזור התחתי הגועש מידי הפיל אותה

וזה כנראה לא מצא חן בעיני הגרפולוג . נוסיף לזה את העובדה שהיא גרושה ויש לנו נוק אאוט. לדעתי הגרפולוג שגה כי יש לה זהירות אישית, היא שומרת דיסטאנס ומה שקורה בינה לבין עצמה אינו עינינו של איש ולא אמור להפריע לאף אחד בישוב.

hsade

New member
מה זה אומר?

מה זה אומר עלי ? ועל ההתנהלות ? חיבת לציין שיחד עם העובדה שאני קנאית לחייהפרטיים הם גם מאוד לא מסעירים...ויחד עם זאת חברותי הטובות ביותר כן יודעות עלי כמעט הכל.

malioo01

New member
ובכן, הסערות בחייך הם לא במובן

המוחשי. יש לך עולם פרטי משלך ושם את עושה כרצונך. עולם הדמיון והפנטזיה פורה ומעסיק את מחשבתך רבות. אנשים מכירים אותך בתור טיפוס מציאותי ורציונלי ורציני, שזה נכון בהתנהלותך היומיומית, אך לחלק הדמיוני שלך יש חלק נכבד באישיותך שבינך לבין עצמך וזה מה שבולט בכתב ידך. מעבר לכך את טיפוס חיובי ועקרוני שיכול לתרום לקהילה. את יודעת בשעת הצורך לשלוף צפורנים ןלהגן על האינטרסים שלך.

hsade

New member
תודה

האם עולם פנטסיות פורה "מפחיד" בדרך כלל גרפולוגים ? זאת אומרת אני מתארת לעצמי שצריך איזון ואני מבינה שאת כן מבחינה באיזון שכזה אצלי-אבל האם יכול להיות שיהיה גרפולוג שלא יראה את האיזון הזה ? ויחליט על סמך זה דברים אחרים ? ובכלל עד כמה " מתערב " גרפולוג בזמן כתיבת האבחון ומפרש את תכונות האופי השונות ומביע דעות ? זה מעניין אותי גם ללא קשר לאבחון שלי- האם כמו פסיכולוג הוא נותן גם את דעתו האישית ? או נשאר בתחום האוביקטויב והדיווח של העובדות ?

למעלה