בקשה

בקשה

שלום לכולם, אני חונכת לילד בכיתה ב' שמתקשה בלהגות עיצורים, המורה שאיתה אני עובדת והפסכולוגית החליטו שאעבוד איתו על פיתוח מיומנות חשיבה וזכרון, ולא על קריאה וכתיבה. אז אם יש לכם במקרה נושאים מסויימים או אתרים או משהו שאתם הכנתם, שיכול לעזור לי. אשמח מאוד לקבל.

כדאי לפנות לפורומים של אנישם מקצוע

מורים/גננות או אולי מקצועות טיפוליים - למשל ריפוי בעיסוק.

לורליי43

New member
יש משחקי קופסא שונים

שיכולים לענות על הצורך הזה. פאזלים, לוטו בנושאים שונים. אם יש לו מחשב- אז אפשר למצוא משחקי מחשב מתאימים גם באינטרנט.

אנחנו עובדים בכיתה

ואין למורה פאזלים או לוטו או מחשב. אשמח אם תסבירי לי על משחקי קופסא, האם אפשר ליצור איתו את המשחק ואז לשחק בו?

פלגיה

New member
להכין משחק זיכרון

זה קל ופשוט - פשוט כרטיסיות עם ציורים. למצוא משחקים של "מצא את ההבדלים" - שני ציורים עם 10 הבדלים קטנים בין אחד לשני. יש עוד, אני רק צריכה להיזכר

זאת הבעיה

שלחת לי משחקים שהילד צריך לשחק אונליין במחשב ושם אין מחשב. אני ביקשתי אתר של משחקים ללא תשלום, אבל לא לשחק אונליין, אלא שאני אוכל לעבוד איתו על זה.

הכוונה היא

שאני אוכל לקבל הוראות למשחק שאני יכולה לעשות עם הילד. או שישנו איזשהו משחק ואני רק צריכה להדפיס אותו ולעבוד עם הילד. זאת הכוונה. מצטערת, אם לא הייתי מובנית.

טאשקה

New member
את יכולה ללמד אותו משחקי קלפים

פשוטים. ללמד לשחק דמקה ולעזור/להנחות תוך כדי משחק. לשחק ארץ /עיר/חי/צומח וכו' על פי אות שבוחרים.

לורליי43

New member
אם את רוצה להכין

פאזל- קחי צד של קופאת דגנים גדולה (הקרטון שלהן הוא חזק ודק) בחרי תמונה מתאימה והדביקי על הקרטון ציירי חתיכות מהצד האחורי של הקרטון וגזרי לפאזל. משחק זיכרון- בחרי תמונות מתאימות- זהות או תואמות חתכי בריסטול למלבנים בגודל מתאים הדביקי את התמונות על המלבנים.

למעלה