בקשה

אוֹריה

New member
בקשה

קטנה. שלום :) אחת המתנות המושקעות, שקיבלתי ליומולדת 17 מחברה מאודמאוד טובה, הייתה עטופה בכל מיני משפטי חוכמה ואימרות לחיים (כמו "לאחר שאתה חולם על מה שאתה רוצה לעשות- תתעורר ותתחיל לעשות"). Its payback time, יש לה יומולדת, וגם אני רוצה לעטוף את המתנה שקניתי לה בכל מיני "אימרות חכמות", אבל של הסימפסונים. אחת שנתקלתי בה היא: Trying is the first step towards failing (הומר, כמובן) ועכשיו אני מחפשת עוד. אז אם אתם זוכרים כל מיני פניני חוכמה של הסימפסונים, תרגישו חופשי לשתף אותי. [לינקים לאי אלו אתרים גם יתקבלו בשמחה]. תודה רבה מראש! :)

1216

New member
ציטוטים...

אני לא יודע אם זה מופיע בקישור, אבל אלו ציטוטים שמאוד הצחיקו אותי: 1) If something is to hard to do, then it's not worth doing it 2) Ahh, beer...Creates all the troubles in the world, and also solves them at the same time אני מניח שכל אחד ימצא משהו שיצחיק אותו יותר משני אלה, אבל זאת התגובה שלי, ואני קובע מה יהיה כתוב בה! חה חה!

noaya

New member
אההה, קצת התבלבלת בציטוטים...

בראשון יש שגיאת כתיב, והשני אמור להיות: To beer, the cause of - and the solution to - all of life's problems. באשר לשאר הציטוטים - יש לי באמת המון, אחרי הכל, 16 עונות! תמקדי קצת יותר. קטגוריות? אגב, אשמח לצטט לך גם את פיוצ'רמה, חנוך לוין ואפרים קישון, אם את צריכה. נועיה, כי היופי הוא לא הכל בחיים.

אוֹריה

New member
:)

חנוך לוין ואפרים קישון יכול להיות נהדר. לא חשבתי על זה. פיוצ'רמה, מתנצלת מראש על הבורות, אין לי שמץ של מושג מה זה (הבנתי שזו תוכנית טלוויזיה, אבל מעולם לא ראיתי). הכוונה היא לעשות לה משהו הפוך ממה שהיא עשתה לי. כמה דוגמאות מוצלחות שמצאתי בקובף שצירפתי (הייתי מקלידה בעצמי, אבל זה מתהפך לי).

shmill

New member
האהוב עלי....

to alchohol!the cause,and solution to,all of lifes problems! PROBLEMSֱPP

shmill

New member
ןעוד אחד...

homer:"every time i learn something new it pushes some old stuff out of my brain...remember how i took that home whine making course and i forgot how to drive? marge:"thats because you where drunk!1 homer:"and how..."

shmill

New member
ועוד שניים...

"donuts...is there anything they cant do?" "its because they are stupid thats why!thats why everybody does everything!"

noaya

New member
חזרת על מה שאני אמרתי, גאון.

רק שאני עשיתי את זה בלי שגיאות פיסוק. אחרי פסיק בא רווח.

shmill

New member
אם התחלנו להיות קטנוניים...

שגיאות פיסוק זה דבר אחד.. שגיאות בציטוט זה יותר חמור לדעתי...

noaya

New member
סלחי לי על כך שאין לי כוח לקרוא

קבצי וורד. פיוצ'רמה היא תוכנית מעולה מבית היוצר של מאט גריינינג, הלא הוא היוצר של משפחת סימפסון. היא עוסקת בשליח פיצה בשם פריי (או בשמו המלא פיליפ ג'יי פריי) שבסילבסטר המילניום נופל בטעות לתוך מכונה המקפיאה אותו ומפשירה אותו רק 1000 שנים לאחר מכן, בשנת 3000. משעשע במיוחד. אם לצטט משם - ואני חייבת לעשות זאת - אצטט ציטוט שאני אוהבת להשתמש בו בחיי היומיום שלי - "People thought I was dumb, but I proved them!". יש המונים. פריי הוא אחת הדמויות היותר משעשעות שראיתי בטלוויזיה, אם כי דוקטור זוידברג לוקח אותו בהליכה הצידה. וזה שהגיב לתגובה שלך חזר על אותו ציטוט שאני כתבתי, אז אל תתייחסי. אשמח להעניק לך שלל ציטוטים, אבל את באמת צריכה לתת לי כמה מילות כיוון - אחרי הכל, 16 עונות הן הרבה חומר לצטט ממנו. נועיה.

Inlor

New member
אחלה ציטוטים

יש לי ציור קיר בחדר של הומר אומר את הציטוט הראשון, העתקתי את זה מפוסטר :)

LrZt1986

New member
אחד ממש חמוד שנזכרתי בו

Homer: "I'm not usually a praying man, but if you're up there, please save me Superman"

Tollan

New member
הנה כמה אימרות לחיים...

הקומיק בוק גאי (נאנח) - "Lonliness and cheeseburgers are a dangerous mix" מו - "I'm better than dirt... well, most kinds of dirt" ווילי - "There's nary an animal alive, that can outrun a greasy Scotsman" ואם אלה לא אומרים "יומולדת שמח" אז... לא יודע, חבל.

למעלה