בקשה

בקשה

אני לא מצליח לעשות מכות מיוחדות כגון קאמהאמהא ,גנאקי דמה וכו' איך אני עושה את זה? אני ניסיתי להוסיף דמויות חדשות אבל אני לא יודע איך יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע מה לעשות בה תעזרו לי בבקשה

linki252

New member
קודם תשנה את השם ל"שייגעצ המלכים"..

ואת נראה מה נוכל לעשות...

gokussj2

New member
תעשה חיפוש בפורום ותכתוב...

מוגן או משהו כזה או שתסתכל בעמודים קודמים יש הסבר איך להוסיף דמויות , בקשר ללעשות מכות , אצל כל דמות זה שונה ,אתה פשוט צריך לנסות צירופים של מקשים ,כמעט כל צירוף יעבוד , לדוגמא תלחץ שני מקשי חיצים נניח ימינה ולמטה ומקשי מכות למשל D ו-S , תלחץ את כולם יחד כמה פעמים ותראה מה יוצא , עוד פעם מדמות לדמות זה משתנה תנסה כל מיני דברים כאלה , לפעמים עם מקש חץ אחד , לפעמים רק עם מקש מכות אחד.

דרך אגב

אל תילחץ אם התוכנה תופיע לך בשפה מוזרה, זו פורטוגזית. בפינה של התוכנה יש אפשרות לשנות את השפה ואח"כ אתה הולך לקטגוריה של automatic ומשם search new (כמובן שכל הדמויות צריכות להיות בתיקיה chars )

נצל"'ש

אם נושא מוגן והדמויות עלה כבר, אז אולי למישהו יש את וג'יטו ssj4 ? יש את הדמות הזו בכלל ? ואם כן האם אפשרי לתת לינק להורדה ?

gokussj2

New member
ראית את זה באתר שרוצה אישור מהפורום

נכון. יש אותו רק שם הבעיה גם כשאפשר היה להוריד משם חופשי עדיין ההורדה של הדמות הזאת לא עבדה טוב או שהיא הורידה תיקיה ריקה , מה שכן יש את וג'יטו סופר סייאן 4 בדמות אחרת שאתה עושה מתקפה שלה ואז וג'יטו בא לעזור והוא תוקף גם , לי יש את גוטנקס סופר סייאן 4 , מספיק קרוב?

אז אולי מישהו אחר

נ.ב נראה לי אנחנו היחידים כאן בפורום עם יותר מעשרים דמויות בנוסף למקור.

gokussj2

New member
סביר להניח , לי יש כבר 400 מצאתי...

באימיול עוד כמה שמחקים עם דמויות ואיחדתי אותם

400 ? אבל בטח...

יש לך איזה 100 דמויות לא קשורות בכלל ל- dbz. (אומנם גם לי יש כמה שלא קשורים כמו רמבו, סופרמן, evil ryu ועוד
)

gokussj2

New member
400 אך ורק דרגון בול זי...

כל דמות מסדרה אחרת פשוט לא שווה כלום בגלל שאין את המתקפות המיוחדות ואז הטעינת כוח שזה הכי יפה , ובגירסה הזאת גם מחקתי דמויות שמערכת המתקפות שלהן היא משעממת , השארתי רק דמויות שוות ממש ויצא מעולה.

FireZeroX

New member
מה זה משנה? יש לי את הגירסה

הקודמת של ססג2. (זאת עם ה 250). זה לא כזה הבדל גדול. כל הדמויות אותו דבר, חוץ מגוקו וברולי.

למעלה