בקשה...

בקשה...

אני צריכה להעביר מערך שיעור של 30 דקות על איך מבחינת מסרים ותוכן הסדרות המצויירות של היום שונות מפעם (פעם הכל היה "מצטער אבא אני יותר לא אלך בלי רשותך כי למדתי לקח" והיום זה הרבה יותר מורכב...) אותי הנושא מעניין אבל לא מצאתי עליו שום חומר ואין לי מושג איך להעביר את הנושא (לבני 18-19) שיהיה יצירתי ושהם יהיו כמה שיותר אקטיבים... אני יועת שהיום יום כיפור אז בטח לא יהיו הרבה אנשים... אבל הכל זאת, אין לי ממש זמן כי אני צריכה להגיש את מערך השיעור ביום ראשון בבוקר... אם למישהו יש רעיון קטנטן שאני אוכל לפתח או אתר באנגלית או עברית על הנושא בבקשה תכתבו לי... תודה!

אני רוצה לדעת באיזה מובן הם השתנו..

לא רק בנושא המסרים. אני יכולה להתמקד בכל ההבטים שיש ולהציג את זה איכשהו... אני רוצה להתמקד על הסדרות שהיו בערוץ 1 (המומינים פלפלת וכאלה) מול הסדרות שיש היום שגם אני לא ממש מבינה בהם... אם מישהו חושב על איזשהו הבדל ואיך אני אוכל לפתח את זה אני אשמח לשמוע...

king scorpion

New member
לכי תשווי הימן או חתולי הרעם.....

לדרגון בול זי או משהו כזה....בהימן וחתןלי הרעם היו תמיד מסקנות לקחים וכאלה מה יש בדרגון רק מכות..... אני את האמת לא רואה ממש סדרות של היום אז אני לא יכול לעזור לך כל כך אבל מה שכן הגרפיקה בטוח השתנתה.... אם את רוצה עוד עזרה אולי אני עוד יחשוב על משהו...... 165-048-103 כנסי לאייסיי....

Silly LoveSong

New member
הממ...

"דרגון בול זי" זאת גם תוכנית עתיקה... זה שעכשיו נזכרו לשדר אותה בארץ זה משהו אחר. לדעתי השוני העיקרי זה המסחור. היום כל דבר ממסוחר. היום עושים המשך לסדרות רק בגלל הכסף. קחי לדוגמא את "פוקימון" - העונה הראשונה הייתה יפה מאוד. היוצרים ראו שזה מכניס טונות של כסף, אז עשו עוד עונה. ועוד אחת. ועוד אחת. ועוד אחת וכו'. עכשיו זה סתם חרטא והכל חוזר על עצמו. אבל לא איכפת להם - העיקר שזה מכניס להם כסף. גם קמו מלא סדרות בעקבות סדרות שהצליחו - במטרה לנסות לחקות את ההצלחה שלהם. למשל "יוגי הו", "דיג'ימון", "סאקורה" - הושפעו מ"פוקימון". גם בסדרות של פעם הכל צוייר מהלב - בקושי השתמשו במחשבים וציירו כמעט הכל ביד, מאהבה. היום הכל ממוחב - בקושי עושים משהו, ולדעתי הרבה פחות כיף לראות סדרות של היום מבחינת אנימציה. אפשר כמובן להיכנס לכל הקטע של "הסדרות של פעם לימדו את הילדים (אם זה מבחינת לקחים, עזרה לזולת וכו') - וזה מה שבעצם עיניין את הילדים. היום מה שמעניין אותם זה איזה קלפים יש ליוגי הו או איזה פוקימון חדש אש תפס...

למעלה