בקשה! מישהו יכול להביא לי את העטיפה של האלבום Tu veneno
N niravital New member 28/8/04 #3 זו העטיפה הכי יפה שלה ../images/Emo99.gif מבין כל העטיפות שהיו עד עכשיו
ש שירה אוריירו New member 28/8/04 #4 לדעתי זה הדיסק הכי יפה שלה../images/Emo3.gif במיוחד שיר 1,2,3,6,7,8,9 ו-14
N niravital New member 29/8/04 #6 לא שכחת כמה שירים../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif בכל מקרה, אני אוהב לשמוע את הדיסק הראשון בתקופה האחרונה... הוא פשוט מעלה לי חיוך על הפנים כל פעם
לא שכחת כמה שירים../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif בכל מקרה, אני אוהב לשמוע את הדיסק הראשון בתקופה האחרונה... הוא פשוט מעלה לי חיוך על הפנים כל פעם
R rozalinda22 New member 29/8/04 #8 חחחחחחח...כן../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif בכיף אין על מה ... גם מסכים ...
R rozalinda22 New member 30/8/04 #10 חחחחח...../images/Emo41.gif דפוק../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif ואחר כך אתה אומר לי להפסיק ובכל זאת, אתה צודק מקסייייייייייים אתה גורם לזה נמ. אני צריכה לדבר איתך...:$
חחחחח...../images/Emo41.gif דפוק../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif ואחר כך אתה אומר לי להפסיק ובכל זאת, אתה צודק מקסייייייייייים אתה גורם לזה נמ. אני צריכה לדבר איתך...:$
B buzaglo New member 31/8/04 #11 נו זה היה בצחוק../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif וחוץ מזה..מה שלי מותר לך אסור <אוחחח איך אני אוהב תמשפט הזה > לדבר?..אבל את לא מחוברת.. קרה משו? טוף בכל מקרה..לילה טובב
נו זה היה בצחוק../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif וחוץ מזה..מה שלי מותר לך אסור <אוחחח איך אני אוהב תמשפט הזה > לדבר?..אבל את לא מחוברת.. קרה משו? טוף בכל מקרה..לילה טובב
R rozalinda22 New member 31/8/04 #12 אבל אבל אבל../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif לא רוצה לצחוק ... ומה קרה יש לך פריוולגיות פה ובכל מקום זה לא פייר אחלה משפט ...נאמץ נמ...לא הייתי ב ... אממ..לא'דעת מה קרה אבל זה לא כיף ... לילה טוב גם לך
אבל אבל אבל../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif לא רוצה לצחוק ... ומה קרה יש לך פריוולגיות פה ובכל מקום זה לא פייר אחלה משפט ...נאמץ נמ...לא הייתי ב ... אממ..לא'דעת מה קרה אבל זה לא כיף ... לילה טוב גם לך