בקשה........

אוריאל 1

New member
בקשה........

מעוניין לראות תמונה של הצדיק הרב אליהו גודלבסקי,מודה מראש לעוזרים.

פראזניק

New member
צדיק יש רק אחד

לשמוע את שיעוריו של הרב גודלבסקי (ואחרים), השאובים כולם ומיוסדים כולם ומבוססים כולם על תורת רבינו הקדוש, זה מועיל, זה מחזק, זה עוזר - ורק בדרך זו (שמיעה מה"תלמידים" שתפקידם "לעשות תלמידים" כפי שמקובל מרביה"ק) אפשר ללמוד את תורת רביה"ק. אבל תמונה? למה? לא נראה לך קצת מוזר?

פראז למה מוזר?

והיו עינייך רואות את מוריך....ומה זה קשור שכולם שואבים מדברי הרב נחמן?לשיטתך כולם שואבים ממשה רבינו אז למה ללכת לקבר הרב נחמן?נו אנאלוגיה צולעת אבל הכוונה ברורה..

פראזניק

New member
לא כל כך

א. "עיניך רואות את מוריך" הכוונה היא על האדם עצמו, ולא על תמונה. (וכן מה שאמר רבינו שצריך להביט בתנועות הצדיק. הצדיק, לא תמונתו). ב. אתה מערב בין שני דברים. אמרתי: שיעוריהם של המשפיעים באנ"ש מבוססים, מיוסדים וכו' על תורת רביה"ק, וככאלה חובה ותועלת לשמעם, אבל להתחיל להאליל את המשפיעים עצמם? מאיפה זה? ג. כמי שמכיר את הרב גודלבסקי היכרות אישית, דומני שהוא ממש לא ישמח אם ישמע שמישהו חיפש תמונה שלו, ויאמר בדיוק את מה שאמרתי, בהודעתי הקודמת ובהודעה זו. בדיוק כפי שאמרו משפיעי אנ"ש בכל הדורות.

האמת היא...

א. לא מצאתי ביסוס לדבריך שכן במקום בו אני גדלתי,אם זה בתלמוד תורה,אם זה בבית או בכל מקום אחר הייתה תלויה תמונתו של הרב.. ב.אין פה שום כוונה להאליל ,אני מתאר לעצמי שהבטה על פני הצדיק ,כפי שכתוב כמדומני בספר העצות טוב להתקרבות (תקן אותי אם אני טועה) ג.לא מכיר את הרב גודלבסקי...

הכל כבר מוכן...../images/Emo42.gif

בס"ד ובזרה"ק בינ"ו הכל כבר מוכן לגאולה...ועכשיו רק "יפוצו מעיינותיך חוצה"... הר' אליהו גודלבסקי קורא לעצמו "מלצר", כמו כל שאר ה"מלצרים" שמפיצים את הדיבורים המחיים את הנפש "בשבעה משיבי טעם" ונוגעים לכל יהודי באשר הוא, הכל באשר לכל מוכנים ע"י "השף הגדול" שהכין וטרח רק בשבילנו, יצורים כמו אנחנו, רפואות כאלה שלא היו מעולם, "אפילו אם עבר על כל התורה כולה", מי עוד מדבר איתנו דיבורים שכאלה ונוטע בנו תקוה אבסולוטית, "אין שום יאוש בעולם כלל!!!", כל אלה המטעמים מוגשים לנו ברורים וצרופים ע"י רב המלצרים, ר' נתן, התלמיד הנאמן, לבנה המקבלת אורה מן החמה ומאירה לעולם בחשכת הלילה, עד שאפילו כל "הזאבים הבודדים" צועקים ומיללים... תודה לך ,השם יתברך, שפתחת לנו מאוצרך הטוב, אוצר מתנת חינם, אהבת אותנו ורצית בנו...אילו פינו מלא שירה כים וכו'... אשרינו...אשרינו...אשרינו...

אוריאל 1

New member
תגובה

"ועמך כולם צדיקים",לא רק צדיק אחד,כולם צדיקים,ובכל דור יש את צדיקי הדור.

למעלה