בקשה,

בקשה,

1. יש לי שתי קופסאות שימורים של "לבבות דקל"- מה אני יכולה לעשות עם זה ? (מעולם לא אכלתי ) 2. אני מחפשת מתכון של מרק פטריות - פרווה. כל המתכונים שמצאתי הם עם שמנת פרווה, מה שאין בנמצא כאן. יש מתכון כזה בלי שמנת בכלל? תודה מראש על העזרה.

בבקשה -

פשוט תוסיפי מיונז ללבבות ותאכלי. ומתכון למרק פטריות פרווה : מצרכים 1 חבילה פטריות חיות לפי הטעם 1 כפית פלפל שחור קורט מלח 1/4 חבילת מרגרינה 3 כפות קמח 2 כפות מרק עוף 6-7 כוסות מים רותחים 1 כף תבלין פטרוזיליה יבשה או כוסברה יבשה. אופן הכנה: 1. ממיסים בסיר גדול את רבע חבילת המרגרינה ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד אשר נוצרת רביחה צהבהבה ונוזלית. (שלא יווצרו גושים). 2. מוסיפים בהדרגה מים רותחים (בערך 2 כוסות עד אשר נוצר בסיר נוזל סמיך). 3. שוטפים היטב הפטריות,חותכים לפרוסות ומוסיפים לסיר. 4. ממשיכים להוסיף בהדרגה עוד 4 כוסות מים רותחים וממשיכים לבשל כ 5 דקות. 5. מוסיפים את מרק העוף המלח והפלפל שחור מערבבים מבשלים עוד 5 דקות. 6. ממשיכים לבשל על אש קטנה כעוד חצי שעה. * מגישים חם מאוד בעיטור של עלי פטרוזיליה\כוסברה יבשה על המרק. * מומלץ להגיש עם לחם קלוי בטיבול שמן זית שום ורוזמרין. מקור: דב חיימסון WWW.GOODFOOD.CO.IL

fairy_mi

New member
סלט חסה תירס ולבבות דקלים של אוליבר

סלט חסה תירס ולבבות דקלים של אוליבר מרכיבים: 1 חסה חתוכה גס (בידים ) 1 קופסה תירס גרגרים 1-2 אבוקדו (לא בשלים מאוד ) חתוכים לקוביות לבבות דקלים (מקופסא אחת ) חתוכים עיגולים מלפפונים חמוצים קוביות 2 עגבניות חתוכות לקוביות אופן ההכנה: את כל הירקות לסדר בקערה ,כאשר החסה למטה וכל היתר למעלה . בכלי ניפרד מכינים את הרוטב המורכב מ: 1 כפית חרדל שמן זית - 3-4 כפות (אם רוצים אפשר יותר ) מיץ מלימון שן שום כתושה מלח מערבבים יחד את החומרים, שופכים על הסלט קרוב לזמן האכילה, מערבבים ומגישים . דרך אגב זהו סלט ארוחה עם לחם טוב , לא צריך יותר דבר, מקסימום קצת גבינה טובה מקור המתכון: רות אוליבר

fairy_mi

New member
סלט לבבות דקל וארטישוק

סלט לבבות דקל וארטישוק ********************** 1 קופסה לבבות דקל - לחתוך לעיגולים ברוחב אצבע 1 קופסה לבבות ארטישוק - לחתוך ל 8-6 חתיכות כל אחד 6 שיני שום כתושות 2 כפות חומץ 2 כפות שמן 2 כפות מיונז 1 כפית חרדל קורט מלח 1 שמנת חמוצה לערבב היטב את כל המצרכים. מומלץ להכין מס´ שעות לפני ההגשה מקור: CLCL

RUTHIE1

New member
ענבלוש תודה אני מחפשת את המתכון

הזה כבר המון זמן...

תודה רבה../images/Emo13.gif

לישר

New member
את יכולה להסמיך עם תפוחי אדמה

להוסיף למרק או אפילו להתחיל לבשל אותם קודם ולתת להם להגיע למצב של פירוק ואז למעוך אותם כך ניתן להסמיך את המרק שהוא יראה קטיפתי , ללא שמנת וטעים.

effyba

New member
משהו על הסמכת מרקים - תפ"א לא

מבושל מגורד במגרדת הדקה בערך במחצית זמן בישול המרק. מנסיון...מצויין.

effyba

New member
והנה מתכון לסלט שאפשר להחליף את

הארטישוק בלבבות דקל. מתכון: סלט ארטישוק, פטריות ושעועית ירוקה רכיבים: 1 שימורי פטריות 1 שימורי ארטישוק 1 שימורי שעועית ירוקה 2 בצל בינוני קצוץ דק 3 גבעולי סלרי אמריקאי חתוך קטן 4 עגבניות חתוך לקוביות 1 מלפון ירוק חתוך לקוביות קטנות 1 מלפפון חמוץ חתוך לקוביות קטנות לרוטב: 5 ביצים קשות 8 כפון שמן זית 5 כפות חומץ יין לבן מלח פלפל לבן 3/4 כוס עשבי תיבול (פטרוזליה, נענע, שמיר) אופן הכנה: לסנן ירקות משומרים ולחתוך את הנחוץ. להוסיף בצל , סלרי, עגבניות ומלפפונים. להכניס למעבד מזון את חומרי הרוטב ולרסק ורוטב חלק. לצקת על הירקות ולהגיש הערות: מקור המתכון: נרשם ע"י ווין תו הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

צוצונת

New member
לבבות דקל מוקרמים

לבשל את לבבות הדקל במרק עוף פרווה בסיר קטן במשך כ-15 דקות. בסיר קטן נפרד להמיס 50 גר' חמאה, כף קמח, מלח ופלפל להוסיף רבע כוס חלב ולהכין רביכה תוך כדי ערבוב. לסדר את הלבבות המסוננים בכלי משומן וחסין אש לשפוך מעל את הרוטב ולאפות בתנור חם כ-15 דקות או עד שמזהיב. הערה: ניתן לפזר מעל גבינת פרמזן מגוררת לפני האפייה. מומלץ.

ofekbd

New member
בעניין מרק הפטריות

תכנסי לאתר של ערוץ 10, לתוכנית של אודטה ותקישי בחיפוש 'מרק פטריות'. זה פשוט מרק מדהים ואם אני לא טועה חלב קוקוס הוא פרווה.

למעלה