גולגולת|
נ נא182 New member 3/2/04 #1 בקשה... תביאו לי פליז כמה שיותר תמונות של הגיטרה הזאת למרות שזה טום מבלינק עדין.. לבנג'י יש מין גיטרה כזאת מפוצצת בסטיקרים של כל מיני להקות וכאלה.. פליז תביאו לי כמה שיותר תמונות שלה...
בקשה... תביאו לי פליז כמה שיותר תמונות של הגיטרה הזאת למרות שזה טום מבלינק עדין.. לבנג'י יש מין גיטרה כזאת מפוצצת בסטיקרים של כל מיני להקות וכאלה.. פליז תביאו לי כמה שיותר תמונות שלה...
נ נא182 New member 3/2/04 #10 תודה רבה!!../images/Emo51.gif אני מתישהו יסע ל"תומר" החנות בדיזינגוף ואני יקנה כל מיני סטיקרים וידביק על הגיטרה שלי...
תודה רבה!!../images/Emo51.gif אני מתישהו יסע ל"תומר" החנות בדיזינגוף ואני יקנה כל מיני סטיקרים וידביק על הגיטרה שלי...
E EleVaTioN New member 3/2/04 #11 בכייף../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif לי יש מדבקה כתומה כזאת של כאלה שמדביקים על חומרים רעילים הבאתי לידיד שלי והוא הדביק מתחת למיתרים
בכייף../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif לי יש מדבקה כתומה כזאת של כאלה שמדביקים על חומרים רעילים הבאתי לידיד שלי והוא הדביק מתחת למיתרים
E EdgeHead New member 3/2/04 #14 רגעע יש להם מדבקות של להקות?? את יכולה לברר אם יש את של סימפל פלאן שאת שם?? תודה!!