בקשה...

kedeman

New member
חלאס קטנוניות

דיברתי בכלליות יש גרעינרים שהם כל הצוות הדרכה בקן שלהם מצד שני יש גרעינרים שצריכים לעבוד קשה כדי למצוא דברים לעשות בקן (ואם אתה רוצה אפשר לקרוא את זה גם כאיזושהי ביקורת אבל לא נעלה את זה כרגע) יש גרעינרים שרק בזכותם יש את הקינים ושהם עצרו להקים אותו ויש הרבה קינים שקמו בלי גרעינר בכלל ואפילו כאלה שעד היום לא היה להם אף גרעינר (מפתיע לא?)

fresh mishmesh

New member
שבסע, מצטערת לומר, אבל...

האתר שלכם לא ממש עולה... וממתי אתה מוסיף ה' לשבסע?! ואגב- עוד לא אמרת לי מתי נשתלט על העולם....

שקסי

New member
וואי איזה יופי!!!

אנחנו שילטון 6!!! פששש ניצקה- ראית מי הצטרף אלינו??? שבס!! מה אתה עושה פה??? סתם בכייף שלך... בוא לבקר!! ואל תשכח יום חמישי הגדול.... בה ביי אוהבת המון- (עופר צ'ה ועופר צ'ה צ'ה צ'ה ...) עדי...ביב...או מה שבא לכם..

בקשה...

לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל לפני הרבה זמן כתבתי לכם שיהיה לכם קן חדש בקיבוץ מעגן מיכאל...אז עכשיו אני חוזרת-אחרי שכל היום אני ו4 המדצים שאיתי-ניקינו את הקן החדש!!הוא היה ממש מג'ואף ומגעיל אבל הוא עכשיו ממש יפה...בקיצור עכשיו זה רישמי-יש קן חדש!קן מעגן מיכאל! והנה הבקשה-מישו יכול לתת לי תמונה טובה של הסמל שלכם כדי שנוכל לצייר אותו על הקיר שלנו??

שקסי

New member
חחחח עמרי יא חתיכת מגניב בפיתה!

בוא נעשה משהו!! נעשה מרד אני ואתה!!! נשב בבניין של המועצה בחדר של אייל/ורדה ולא נצא עד שלא ייהיה גרעין בד"ש...ד"א אולי זה יעבוד...

ניחוש פרוע שלי

זה לא יעבוד. אנחנו צריכים לדבר, יש לי כמה רעיונות חביבים עבורך

kedeman

New member
מזל טוב לכם וגם לנו!!

אז אני מקווה קודם כל שנזכה מעכשיו לראות אותך פה יותר וחוץ מזה אני מקווה שנזכה לראות אותך ואת החניכים שלך בפעילויות תנועתיות אנחנו בכל אופן, בפורום, נשמח לעזור לכם אם יש לכם בקשות או שאלות או סתם אם אתם רוצים לקלל את החניכים :) בכל אופן סמל רצית? קיבלת! אם את רוצה אותו ביותר גדול תודיעי לי

תודה רבה...

הקן נעשה יפה מיום ליום...היום יש פגישת מדצים ויתנו לנו את השיבוצים של מי מדריך איזה שכבה...אני בלחץ!!וגם אנחנו אמורים לדעת מה נסגר אם הקומונר שאמור להגיע אלינו...בקיצור ישיבה חשובה!! דרך אגב אנחנו משתייכים לעמק חפר (לא יודעת מה זה אומר פשוט אמרו לי את זה)

rinani

New member
את תתצטרפו אלינו איזה יופי!!!

וואי איזה יופי באמת שיהיה לכם המון בהצלחה !! !

נ ו ם

New member
נועה

אני השנה אהיה גרעינרית (=קומונרית) בעמק חפר. אני עדין לא יודעת באיזה מושבים (או קיבוצים) אני משובצת אבל ככל שידוע לי יהיה אצלכם גרעינר השנה.

kedeman

New member
אההה אז בכלל!!

נועה! אז יש יותר סיכוי שאני אראה אותך השנה אני שי ואני מש"צ בעמק חפר החלוקה אצלנו בתנועה היא לפי מועצות ומתחת לזה לפי סניפים כנראה שבגלל שבחוף הכרמל אתם סניף אחד אז תצורפו למועצה שלנו (אני יודע שהיו כמה שנים שגם עין עירון ממנשה היו מצורפים אלינו לכל מני פעילויות) דרך אגב אצלנו לקומונרים קוראים גרעינרים והשנת שירות שהם עושים נקראת גרעין עודד (סתם לידיעתך...)

את לא תהיי אצלינו...

כי לא שיבצו לנו אף גרעינר...מה שמביא אותי לשאלה שלי:איך יוצא מצב שקן חדש שאין לו אף קשר לתנועה-לא מקבל גרעינר???איך אנחנו חלק מהתנועה בלי מישו שבאמת מהתנועה??לאף אחד מאיתנו אין באמת מושג מה הופף אותנו לבני המושבים..מה הארכים...מה הארכים שאליהם אנחנו נחנך את הקבוצות שלנו?? לפי מה נדריך? הארכים שלנו הם הארכים של הנוע"ל שבו כל המדצים בקיבוץ חניכים... אה אבל אני בטוחה שגם אם את לא גרעינרית אצלינו-אנחנו נראה אותך בכנסים וכאלה...שיהיה לך שנה מוצלחת....

kedeman

New member
בקטע הזה אנחנו והנוע"ל שונים

הגרעינרים אצלנו הם בדרך כלל לא המקימים של הקינים אלא יותר מחזקים ומרימים אותם מה שהגיוני שיהיה שיהיה לכם מד"ב (מדריך בוגר - אחרי צבא שהוא אחראי על הקן) ושהוא יעזור לכם עם הפעילות איך את יודעת שלא שיבצו לכם גרעינר? מה השתנה מההודעה הקודמת שלך שאמרת שיהיה לכם גרעינר? אם אתם מסופחים לעמק חפר אז מאוד יכול להיות שכן יהיה לכם גרעינר, כי במועצה שלנו יש גרעין אבל באופן עקרוני אף גרעינר עדיין לא יודע באיזה מושבים הוא יעבוד הם קיבלו כרגע רק את השיבוצים שלהם למועצות. את השיבוצים למושבים עושים להם במועצות ואותם הם יקבלו רק בחפיפה השניה (שמתחילה ב-1 לספטמבר)

אני יודעת כי אמרו למדריך בוגר שלנו.

יש לנו מדריך בוגר שגם הוא לא היה חניך בתנועה...אז לו אין הרבה יותר מושג מלנו...בכל מקרה-אמרו לו שלא ישובץ לנו גרעינר...היום נפגשתי אם כפיר ואייל (אני וכל המדצים והמדריך בוגר שלנו)הם נראים ממש נחמדים... ובכלל העתיד נראה ורוד יותר עכשיו...הם אהבו את הקן והכל...ויש איזה סמינר שהם הודיעו לנו אליו...ב19 לספטמבר...אני מקווה לטוב השנה...

kedeman

New member
אני לא מאמין!!!

אפילו חוף הכרמל יודעים יותר ממני על השתלמויות שיש!!! זה לא הוגן! אני חושב שיש קורס מד"בים שאמורים (אבל לא חייבים) לעבור שמעתי על זה משהו פעם אבל השמועה מעולם לא אושרה כפיר (חזקי) וחפר הם באמת אנשים נחמדים!!!! את יודעת דיי בא לי לעזור לכם אתם צובעים שם מתישהו או משהו כזה? כי אני ממש רוצה לבוא לעזור לכם!

אז ככה...

את הסמל סיימנו כבר..אבל ביום שני הזה אנחנו מתכננים לצבוע את אחד הקירות בכחול אדום...אז אתה מוזמן :)

kedeman

New member
אוף למה לא סופשבוע???

יום שני זה בעיה.... אני עדיין לא יודע אפילו מתי אני מסיים ללמוד ביום הזה (שיט... חוזרים לשגרה..) אני מקווה לקפוץ לבקר אצלכם מתישהו זה בטח יהיה מיד אחרי שאני אסיים את הסבב גרעינים שהתחייבתי לפני שנתיים לעשות...

למה סוף שבוע?כי חג המשק בקיבוץ!!

ככה זה קיבוצניקים...יש לנו חג המשק...יומולדת של הקיבוץ...אנחנו בני 54!!אז אנחנו לא יכולים לפספס את המסיבה בים כמובן..ויום ראשון יש לנו ישיבת בוגרת של הנוע"ל...זה משאיר לנו את יום שני :) אוף לחזור לשיגרה...אני הולכת להיות כל כך עסוקה השנה..זה מטורף...אני מסיימת בשעה 4 רוב השבוע...זה מדכא...בהצלחה לכולם בשנה החדשה :)

kedeman

New member
ישיבה בנוע"ל

אתם ממשיכים להיות פעילים גם שם וגם פה?? איך זה עובד אצלכם?

למעלה