בקשה

BaaMan

New member
בקשה

בס"ד אולי תוכלו בבקשה לעזור לי איך לשכנע את ההורים לגבי הנסיעה לאומן. תודה

אחי היקר!

בס"ד אני ממש עכשיו באמצע לכתוב לך מכתב תשובה ב"וורד". זה יצא כמה עמודים... אני ממש מצתער על הזמן אבל לא הייתי בבית. - - - אשתדל למהר כמה שניתן.

ודרך-אגב,

בס"ד כבר חשבת על כל הפרטים של הטיסה? - - יכול להיות שטכנית לא יצא לך לסוע. אז לדעתי כדאי לך קודם שתהיה לך תוכנית ברורה ביד ורק אחר כך תשכנע את ההורים.

BaaMan

New member
תודה קבל שי צנוע ../images/Emo140.gif

בס"ד מה הצלחת להכניס על כמה עמודים?? אין מה להצטער. בכלל תודה שאתה טורח ועונה. תודה שוב ומחכה לתשובה

אז בשעה טובה ומוצלחת שלחתי לך לדואל

בס"ד אם קרתה איזושהי טעות או משהו ולא קיבלת, או שזה לא נפתח או משהו כזה, אשלח לך שוב. נ.ב שמת לב שגם אני בן 14 ועם עבר דתי? נ נח נחמ נחמן מאומן

BaaMan

New member
אכן שמתי לב...וגם שלחתי לך מסר...

בס"ד באותו עניין.

אולי תגיד להם...

שכל אדם מתישהו עושה טיול לחו"ל ואתה כאדם דתי (לאומי, חרדי, מזרחי,מסורתי, קצת דתיייי , סתםםםםםםםם בצחוק
) רוצה גם לעשות טיול לחו"ל ואתה משלב את זה עם נסיעה מרתקת לקברות צדיקים באירופה, אתה מתחיל בקבר של רבנו ז"ל אח"כ רבי נחמן מברסלב זצ"ל ואח"כ אצל רופא הנשמות. שיהייה לך בהצלחה , אה ואל תשכח לבקש לפני זה עזרה ממי שברא את ההורים שלך

BaaMan

New member
תודה אני אנסה

בס"ד אחלה הצעה אחלה מסלול קבעת לי
תודה תודה

nightcourt

New member
עצות

א. התבודדות על הענין. ב. אם ההורים מחזיקים מדמות רוחנית כלשהי ונותנים בה אמון, כדאי לפנות לאותו אדם ולהסביר לו את הענין. סביר להניח שאותו אדם, אם הוא לא מתנגד לחסידות ככלל ולרבינו בפרט, הוא יוכל להסביר להורים שלך את הצורך שלך לנסוע לרבינו. ג. לפנות למשפיע או למנהיג רוחני ששייך לברסלב דוגמת מוהרא"ש מיבניאל שליט"א או כל דמות אחרת ולהסביר לו את בעיתך. צריך לקחת בחשבון שבציבור הדתי לאומי ככלל לא מתלהבים מהנסיעות לאומן וקשה למצוא שם דמויות רוחניות שמעודדות את הדבר. אעפ"כ יש שם ת"ח ורבנים מביני ענין שמן הסתם יבינו אותך. נתפלל כולנו לבורא עולם שיזכה אותך לרקוד לצלילי "אומן ר"ה" בר"ה הבעל"ט ליד ציון רבינו.

למעלה