בקשה........

RozeMary

New member
בקשה........

מישהו יכול לשים את התמונה של יניב ויצמן בבקשה??? למישהו יש?

RozeMary

New member
תודה ........

יניב דומה מאוד לאלי יצפאן
ולמה חשבתי שהוא דוגמן?!?!??!?...... ככה אמרו לי.........

mushmor

New member
יניב מכוער עברי שוווווה

הם לא מתאימים....לעברי מגיע הרבה יותר

Shani5

New member
השכל פורץ גבולות...

אני מקווה שבאמת עברי לא קורא את זה....
שגשג, אני הייתי מוחקת...

RozeMary

New member
ללא הייתי אומרת "הרבה יותר".....

אבל...כן הוא דיי מכוער יניב.... זה ממש לא בכוונה להעליב או משהו..... לא הייתי מתארת לעצמי שזה הטעם של עברי..

גם עברי מכוער בטירוף

לדעתי. הוא דומה לסוג של עכבר לדעתי. תהרגו אותי? וכנראה שאם הוא אוהב את יניב "למרות" המראה החיצוני שלו (אני דווקא חושבת שהוא נראה לא רע, עניין של טעם אישי, כבר אמרנו?) - אז כנראה שיש לו דברים יותר חשובים ממראה חיצוני כדי לאהוב בנאדם.

S

sexyגירל

Guest
לא יודעת מה איתם...

אבל אני אהרוג אותך!!!!! עברי? עברילי? שלי? מכוער?!?!?! איפה את חיה תגידי לי??????

mushmor

New member
נראה אותך אומרת שהוא מכוער......

תראי את התמונה ואז תדברי...

mushmor

New member
אולי אני מאלה שיהרגו אותך../images/Emo129.gif

מה את בסדר?!!??!?!?!?!?! הוא כזה שוווווווווההה!! ראית את השרירים שלו?!?!!?!

אני חושבת

שאם עברי בחר בו כנראה שהוא נחמד ממש כמוהו וחוצמזה כל אחד וטעמו וכנראה שזה הטעם של עברי ואם זה מה שהוא בחר שיהנה עברי אם אתה קורא רק שתדע שאנחנו מתים עליך (אני בכל אופן)
ואני שולחת לך נשיקה ענקית

Shani5

New member
אני די בהלם...

אנשים... מה זה "הטעם של עברי"... אתם באמת חושבים שעברי בוחר את הבני זוג שלו לפי איך שהם נראים? גאד, האטימות... יניב הוא בנאדם מקסים... וגם אם הוא היה מכוער פי עשר ממה שהוא אני לא חושבת שזה היה מפריע לעברי.. ורגע, אם אתם חושבים ככה על יניב ("איכס הוא מכוער, איך עברי מסוגל להיות איתו???") אז אתם אוהבים את עברי רק כי הוא יפה?.. אם כן, אז.. צר לי שאלה האנשים בפורום... בלי להעליב כמובן... זהו. אמרתי את שלי..

ZVI Z

New member
צודקת!!!

מה אתם שופטים אותו לפי המראה??? ולמה נראה לכם אתם יודעים איך עברי בוחר ת'בן זוג שלו. חוץ מזה שהוא לא כזה מכוער כמו שאתם טוענים אבל גם אם כן SO WHAT?

אני חושבת...

שעברי מוצא את הבן זוג שלו בדיוק לפי הקריטריונים שאנחנו כל אחד מאיתנו בוחר לעצמו בן\בת זוג וזה לא משנה אם הוא הולך על המין שלו ולא על המין השני... אני בכל אופן אם לא הבנתם נכון לא אמרתי שיניב מגעיל או מכוער או משהו כזה.. חס וחלילה... אני דווקא חושבת שהוא חמוד ושאם לעברי טוב איתו שישאר איתו ותפסיקו להתערב לו בזוגיות ובבן זוג שלו זה הבחירה שלו....

הוא לא דומה לאלי יצפאן!!!../images/Emo46.gif

והוא ממש חמוד!!! ומה זה חשוב היופי אם יש אופי, ויש אופי! הוא מנהל האגודה להומואים ולסביות בישראל וחוץ מזה הוא הארוס של עברי... אז ברור שיש אופי. וידיד שלי דיבר איתו

למעלה