בקשה... סליחה על הבורות אבל מיזאת מרה ג'ייד? אין לי הרבה מידע עליהא אולי מישיהוא יכול לספר לי?
L lord moul New member 26/2/03 #1 בקשה... סליחה על הבורות אבל מיזאת מרה ג'ייד? אין לי הרבה מידע עליהא אולי מישיהוא יכול לספר לי?
P Padme Amidala New member 26/2/03 #2 זה מה שידוע לי... ../images/Emo13.gif אוקיי- אני גם לא יודעת ממש מי זאת אבל בעיקרון אני יודעת שזאת בחורה שהייתה באימפריה, אבל אז לוק סקייווקר התאהב בה והיא נהפכה לג'דיית טובה. לוק והיא התחתנו ונולד להם ילד בשם בן- על שם אובי וואן--תודה לסית' מסטר מהפורום (שלא תגיד שהעתקתי זכויות!! )
זה מה שידוע לי... ../images/Emo13.gif אוקיי- אני גם לא יודעת ממש מי זאת אבל בעיקרון אני יודעת שזאת בחורה שהייתה באימפריה, אבל אז לוק סקייווקר התאהב בה והיא נהפכה לג'דיית טובה. לוק והיא התחתנו ונולד להם ילד בשם בן- על שם אובי וואן--תודה לסית' מסטר מהפורום (שלא תגיד שהעתקתי זכויות!! )
א אלעד אברון New member 26/2/03 #3 לינקים עם כמה פרטים מהדטה-בייס של האתר הרשמי ההופעה הראשונה של מרה ג'ייד (אנימציה)
Z zViper New member 26/2/03 #4 אגב, היא לא נראת אנימציה../images/Emo8.gif היא נראת דמות מאוד מציאותית ו... יאמי-יאמי, סליחה מראש, כך לפחות גם ג'אבה מגיב
אגב, היא לא נראת אנימציה../images/Emo8.gif היא נראת דמות מאוד מציאותית ו... יאמי-יאמי, סליחה מראש, כך לפחות גם ג'אבה מגיב
א אלעד אברון New member 26/2/03 #5 לא שם, האנימציה זה בלינק השני. אמור להיות לפחות. הנה תמונה של מישהי שלא קשורה למרה ג'ייד, אבל היתה יכולה לשחק אותה יופי.
לא שם, האנימציה זה בלינק השני. אמור להיות לפחות. הנה תמונה של מישהי שלא קשורה למרה ג'ייד, אבל היתה יכולה לשחק אותה יופי.
Z zViper New member 26/2/03 #6 אוייי, מוכרת לי...../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif לא במקרה מתוך "גברים בחלל"? (מוזר כיצד תורגם הסרט...) אגב, היא גם שיחקה בסדרה הנוסטלגית(כבר) בוורלי-הילס 90210
אוייי, מוכרת לי...../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif לא במקרה מתוך "גברים בחלל"? (מוזר כיצד תורגם הסרט...) אגב, היא גם שיחקה בסדרה הנוסטלגית(כבר) בוורלי-הילס 90210