בקשה

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
בקשה

לפני כמה זמן היה כאן פנפיק שפורסם, מסוג טרורי, של 180 עמודים, סיפר מן הסתם על טריסטן ורורי, עם אמט והילדה העוזרים של טריסטן ואיך הוא נפצע באיזה משחק פוטבול וכל מה שמסביב, קיצר, למישהו יש אותו והוא יכול לשים קישור שלו בשבילי????? בתודה מראש, רותם.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אם זה עוזר למישהו לזהות אותו

עוד כמה פרטים ל הפנפיק: הוא מתחיל בתקופה אחרי שלורלי ומקס נפרדו, דין ורורי נפרדו גם ולורלי ורורי הולכות לקלאב הזה של ההורים שלה בשביל שמיס פאטי תוכל לעשות ´טיהור´ לבית שלהם עם חרקים ואהבה ומשהו כזה, והכל סובב את רורי וטריסטן, אחרי הפציעה של טריסטן במשחק , רורי עוזרת לו עם הדברים והוא עוזר לה ללמוד פוטבול בגלל איזה כתבה שפריס הטילה על רורי לעיתון של בית ספר... זה פנפיק ממש ממש טוב! אני בטוחה שפירסמו אותו כאן לפני איזה כמה שבועות...

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
טוב נו מצאתי לבד, בסופו של דבר

אז הנה ללאנה, בשני חלקים, 180 עומדים, תהני! (אחד הפנפיקים הטובים ביותר שאני קראתי..
) לילה טוב.

היי,

אני שמתי את זה פה, נכון...? כן... כן!!! איך אהבתי את זה...
ולאנה, כן קראת, זוכרת? שבאתר רורי+טריסטן היה רק את הארבעה פרקים הראשונים שהסתיימו בזה ש(ספוילר לפיק)טריסטן התקשר אליה והוא היה שיכור וקרא לה באיזה שם חיבה.... זוכרת? ואז מצאנו בSTARS-HOLLOW.NET את השני פרקים האחרונים?

והנה, עוד ניצו"ש חסר בושה... ../images/Emo9.gif

אמ... מה זה היה? הו! (סינליות... אכן, מסמך אנושי מזעזע) בואו נקבע מתישהו ללכת לצ´אט... שרשרו מתי אתם יכולים. לאב יו אול, מיכל.

לאנה

New member
אמממ...

אני לא חושבת שקראתי אותו. אבל הכל יכול להיות. בכל מקרה, אתמול המשכתי לקרוא איזה פיק שהתחלתי עוד לפני שטסתי, ופתאום אני רואה שטריס מתחיל לאמן את רורי..., אז יש סיכוי שזה הפיק. למה אני פשוט לא בודקת?!*הולכת לבדוק*

לאנה

New member
כמעט שכחתי!

לי נוח בכל שעה, אבל אני יכולה להכנס רק לצ´אט החדש. סורי...

לאנה

New member
חחח..., עוד דבר...

אני לא יודעת אם כבר כתבו על זה, ואני יודעת שזה לא תקף לכולם..., אבל איזה כיף שהייתה היום שביתה!!!

לאנה

New member
מיכל, מזל שאת קיימת...

למרות שאני ממש לא זוכרת על מה הפנפיק, הכותרת נורא מוכרת לי, אז בטח קראתי אותו. לפחות אני מקווה שקראתי אותו...

למעלה