בקשה

Yaronimus

New member
בקשה

שלום אני ירון ואני צופה קבוע של ערוץ ההסטוריה. לאחרונה הצטרפתי לפורום שאחראי למשחקי תפקידים חיים (ז"א שאנשים הולכים לשטח ומבצעים משחקי תפקידים של פנטזיה, מלחמות וכלכלה). עוד מעט יצא לדרך משחק תפקידים שיהיה בעכו של ימי ריצ´ארד לב הארי ובו נסתובב ונשחק צלבנים, מוסלמים או יהודים. הקטע הוא שיש לנו בעיה במידע ההסטורי, ובפרטים הקטנים - למשל לבוש או פריטים. אולי תוכלו לעזור לנו ולהפנות אותנו אל אדם מוסמך שמתעסק בתקופה ההיא שיוכל לעזור לנו, או לסוגי מידע אחרים. תודה.

hastings

New member
בתור התחלה

עיינו בספרים של יהושע פרוור. אני זוכר שבספרו "הצלבנים: דיקנה של חברה קולוניאלית" מעבר להמון מידע בכתב יש גם הרבה ציורים ושרטוטים שאולי יוכלו לעזור לכם.

יש גם סדרה

עם אחד מחבורת מונטי פייטון וסדרה נקראת The Crusaders יש שם גם תמונות ואפשר לראות את הכלים שבהם השתמשו באותה תקופה...

טרה10

New member
לא יודע אם זה יעזור לך..כעת..אבל

במונקו..ליד ארמון הנסיך רנייה, למטה במוזיאון ישנן המון תלבושות של לוחמים ואבירים אוטנטייים החל משנת 1000. ולמי שמתעניין בהיסטוריה של תקופת נפוליון, ישנם שם מיניאטורות של הקרבות וכמובן תלבושות כי הנסיכות זכתה לחסות של נפוליון, ונותרה במעמדה העצמאי. לא לחסוך את עשרים השקל..ולהכנס. זה נוסף לארמון עצמו שהוא ארמון אמיתי.! ישנה שם גם העיירה מונטה קרלו, ובכלל כל נסיכות מונקו, היא חוויה היסטורית. מי שרוצה עוד פרטים..יסתכל בערוץ ההיסטוריה בסרטים על הנסיכות. ...והעיקר אין להם שום קשר עם יהודים..ועם אנטישמיות וכו´. ממש משובב נפש. אחד המקומות היפים ביותר באירופה. ואם תחפש ברשת תחת השם מונקו..אולי תמצא פרטים.! וכמובן אם תקיש מסעי הצלב..CRUSADE

למעלה