בקשה

Lord VoIdemort

New member
אוקיי

אף פעם אל תכבה גפרור עם הידיים אל תוציא תבנית חמה בלי כפפה כשאתה הולך החוצה בקיץ, תזהר, יש יתושים.

B o B cat

New member
בואנה נעים אתה נחמד שזה לא יאמן...

אתה צריך להזהר עם הנחמדות הזאת! אנחנו דואגים לך!

or19951

New member
יו! איזה כבדים! הנה כמה טיפים../images/Emo163.gif

טיפים: 1. אל תשכור יותר מידי עובדים, זה סתם מבזבז כסף. 2. אם אתה רוצה להגיעה לחברה גדולה אל תפתח עסק בבית! 3. תיקח בהתחלה חנות קטנה, תבחר נושא, תתחיל לבד, תשכור עובדים ותתפתח לאט לאט 4. כשאתה מוכן להתפתח ולבנות חנות נוספת, תמנה מנהל על העסק הקטן [חוברת] ואז תפתח חברה חדשה 5. כשיש מנהל תתקשר כל יום כדי לבדוק את מצב העסק 6. כשיש לך חנות אחת וכשאתה פותח עוד אחת תעשה באותו נושא, אחרת הקונים המתמידים לא יבואו 7. אל תקבע מחירים לפי הסמיילים [כשתתחיל תבין] אלא בחלון בחירת המחיר, תלחץ על הסימון הקטן בצד ותבחר לבד 8. תמלא את המלאי בכל יום! 9. תעשה חדר קטן לעובדים ותתן חהם הפסקות לפעמים 10. תעשה שירותים! 11. כדאי לך לעשות ליד הקופה מקום כזה שבו מוצגים: הסימולאן הראשון שהרווח ואת התעודה על העסק - זה מושך קונים 12. כדאי לך להתעסק יפה ללקוחות, יכול להיות שיבוא כתב העיתון 13. כדאי לך לעשות סמל לעסק: א. תיכנס לקטגוריית הפסלים ותבחר אחד מהפסלים הענקיים ב. תעמיד אותו במקום טוב שכולם יוכלו לראות אותו ג. תעשה לעובדים תלבושת תואמת 14. לא כדאי לך להעסיק נערים, חלק מהזמן הם לא יוכלו לבוא 15. אם יש לך בעיה תפנה אלי! אני מעולה בסימס הזה - הוא האהוב עלי והגעתי לדרגות מדהימות עם עסקים! [הכי גבוהה שלי זה 8]

טוב תקשיבו

קראתי בסימיל התכוונתי שתתנו לי משלכם ול ori19951 אם יש לך איסיקיו או מייל תגיד לי אותו בבקשה

noi94

New member
וואו השקעה! ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

וואוו מדהים..

CHENMN

New member
אל תוריד לזה פאץ' כי בסוף תגמור כמוני

ותתחיל עם עסק ביתי ולא ציבורי

לא אצלי

זה הורס את הצבע ורואים את הכל בצבע נגטיב (המבין יבין) והגוף שלהם בצורה של צלב ואי אפשר ללחוץ עליהם

CHENMN

New member
הצלחתי להתקין את ofb שוב...

ובסוף היה כתוב אותו דבר כמו בהתחלה שצריך להסיר את המשחק ולהתקין שוב אז הסתבכתי לחינם!

למעלה