בקשה

pusher

New member
בקשה../images/Emo2.gif

תוכלו לתת לי קצת קו עלילה או בעברית על מה מסופר ומידע על דמויות+תמונותD: אעריך זאת מאוד! תודה מראש!

aslm0

New member
זה הקיצור שלי

יש את נארוטו שרוצה להיות Hokage יש את sasuke הוא סתם אין לו חיים רוצה להיות חזק בשביל להרוג את אח שלו ויש את sakura היא לא קשורה לכלום יש את kakashi סתם מישהו עם sharingan בלי קשר (גנב ממישהו כנראה) אני מבקש לא לגנוב את הקיצור של עלילה של נארוטו , מי שרוצה להשתמש בו שפשוט יבקש רשות ואני בטוח שהוא יקבל אותו כל עוד הוא יכתוב שאני כתבתי את הקיצור עלילה ויודיע לי איפה הוא הולך לפרסם אותו. תודה

Guid

New member
אהה נראה לי שפספת משהו...

ביקשו קיצור עלילה ולא `60 שניות על נארוטו`... אז ככה: לפני כמה שנים תקף את כפר `העלה הנסתר` שד שועל עם כוח אדיר. אנשי הכפר (ובניהם ההוקאגה הרביעי שהוא מנהיג הכפר) יצאו להגן על כפרם, בין האנשים היו ההורים של נארוטו ושל עוד כמה מהדמויות. הרבה אנשים מתו באותו הקרב וביניהם ההורים של נארוטו, שהיה אז תינוק, ולבסוף ההוקאגה הרביעי מצא דרך להביס את השד- לכלוא אותו בתוך מישהו. ומי זה היה? כמובן, נארוטו. ההוקאגה הרביעי חתם את השועל בתוך נארוטו ולבסוף מת. ההוקאגה השלישי, זה שהיה לפניו, החליף אותו. נארוטו גדל ומגלה שכולם מתנהגים אליו כאילו הוא חולה במשהו מדבק, הורים מרחיקים את הילדים שלהם ממנו והילדים לא משחקים איתו וכו`. עם כל זה לנארוטו שלנו יש חלום ענק- להיות ההוקאגה של הכפר. אבל המשימה הזו לא פשוטה, נארוטו לא ניחן בשום כישרון מיוחד ולמעשה הוא הנינג`ה הגרוע ביותר באקדמיה. איך שהוא הוא מסיים את הלימודים ומקבל את התואר `שינובי` (שזה כנראה נינג`ה, אני לא זוכר...). מכאן נארוטו מתאמץ להיות הנינג`ה הטוב ביותר, יות מסאסקה המבריק ומושך הבנות (דבר שמרגיז את נארוטו) ויותר מסאקורה שלא ממש שמה על נארוטו למרות שנארוטו קצת רמז לה איך הוא מרגיש כלפיה. בהמשך אנחנו גם מגלים עוד על הדמויות ופוגשים את האנשים הרעים שכמובן שגם כאן יש... זה הקיצור שלי, ותאמין לי שזה קיצור... מקווה שעזרתי!

pusher

New member
וואו תודה../images/Emo2.gif

איך שאני שונאת דיבובים
ובחרו את תובל רק בגלל שהוא היה בשמינייה

אבל הקול שלו היה הכי מתאים^^'''

אבל שלא תבינו לא נכון!! אני נגד הדיבוב בעע

Guid

New member
חחח בבקשה...

ואם את רוצה המלצה- אל תראי את נארוטו בעברית לפני שתראי אותו ביפנית! זה רק יהרוס... באמת.

an none

New member
הייי הייי

סאסוקה ואיטאצ'י הן דמויות נסגדות נא לא להפליל, לקרוא בשמות, או לעשות כל דבר אחר שיפגע בכבודם של האחים הנסגדים לבית OCHIHA

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהכל ניתן למצוא בדבר המנהל

והגלריות

pusher

New member
די אתה נחמדXDD../images/Emo6.gif

אני מכירה מנהלים ממש חארות שבא פשוט לרצוח אותם

למעלה