אהה נראה לי שפספת משהו...
ביקשו קיצור עלילה ולא `60 שניות על נארוטו`... אז ככה: לפני כמה שנים תקף את כפר `העלה הנסתר` שד שועל עם כוח אדיר. אנשי הכפר (ובניהם ההוקאגה הרביעי שהוא מנהיג הכפר) יצאו להגן על כפרם, בין האנשים היו ההורים של נארוטו ושל עוד כמה מהדמויות. הרבה אנשים מתו באותו הקרב וביניהם ההורים של נארוטו, שהיה אז תינוק, ולבסוף ההוקאגה הרביעי מצא דרך להביס את השד- לכלוא אותו בתוך מישהו. ומי זה היה? כמובן, נארוטו. ההוקאגה הרביעי חתם את השועל בתוך נארוטו ולבסוף מת. ההוקאגה השלישי, זה שהיה לפניו, החליף אותו. נארוטו גדל ומגלה שכולם מתנהגים אליו כאילו הוא חולה במשהו מדבק, הורים מרחיקים את הילדים שלהם ממנו והילדים לא משחקים איתו וכו`. עם כל זה לנארוטו שלנו יש חלום ענק- להיות ההוקאגה של הכפר. אבל המשימה הזו לא פשוטה, נארוטו לא ניחן בשום כישרון מיוחד ולמעשה הוא הנינג`ה הגרוע ביותר באקדמיה. איך שהוא הוא מסיים את הלימודים ומקבל את התואר `שינובי` (שזה כנראה נינג`ה, אני לא זוכר...). מכאן נארוטו מתאמץ להיות הנינג`ה הטוב ביותר, יות מסאסקה המבריק ומושך הבנות (דבר שמרגיז את נארוטו) ויותר מסאקורה שלא ממש שמה על נארוטו למרות שנארוטו קצת רמז לה איך הוא מרגיש כלפיה. בהמשך אנחנו גם מגלים עוד על הדמויות ופוגשים את האנשים הרעים שכמובן שגם כאן יש... זה הקיצור שלי, ותאמין לי שזה קיצור... מקווה שעזרתי!