בקשה של שיר...

talsh2

New member
בקשה של שיר...

שלום רב, יש אפשרות לקבל את השיר - "Merci" (נראה לי..) כלומר הגרסא האגלית לפי מה ששמעת של "עטוף ברחמים" בגלל שאין להשיג אותו בדיסק חוץ מהסינגל.... יש אותו למשהו..? אשמח אם תוכלו לעזור.

ענת 19

New member
נצל"ש כוכב נולד 4../images/Emo41.gif

ראיתם את "חברה" שביצעו מורן וזהבית? איך לדעתכם הוא היה? לטעמי היה מקסים... לא כמו ריטה אבל גם יפה.

PRINCESS GINA

New member
כן ../images/Emo45.gif

הן עשו את זה יפה...רחוק מלהיות ריטה אבל עדיין יפה... אני לא ממש מחבבת את מורן ולא אוהבת בכלל את הקול של זהבית אבל הביצוע היה יפה...

מה?????????????

ביצעו את חברה ????? בדיוק השבוע חשבתי איך זה יהיה אם מישהו אחר יבצע אותו...[ איך היה?? אני פשוט אוהבת את השיר הזה....

אז ככה...

אחרי צפייה באתר של כוכב נולד, אפשר לומר את דעתי הכנה
את מורן לא ממש אהבתי מההתחלה, וגם הפעם היא הרסה לי.. את זהבית מאוד אהבתי מהאודישן הראשון שלה, ואם היא הייתה מבצעת אותו לבד זה היה מאוד מעניין. זה השיר שאני הכי אוהבת, של ריטה ובכלל. אז אני לא מאוד אוביאקטיבית גם. זה היה נחמד, לא יותר מזה... שבת שלום

Dug E

New member
ראיתי עכשיו באתר של כוכב נולד

ששמעתי שביצעו את זה צפיתי להריסת שיר. זהבית שרה מגעיל ומורן מדהים. סהכ באמת היה נחמד.

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo41.gifTime for mercy../images/Emo41.gif זה שם השיר....

ואת כן יכולה למצוא אותו באלבום של ריטה שנקרא: "Time for Peace" שהוא אלבום באנגלית.

לא בדיוק

השיר mercy בסינגל של שרה ברחובות הוא אכן עטוף ברחמים, אבל בגירסה העברית הרגילה. משום מה החליטו לקרוא לו mercy.אין שום ביצוע של השיר הזה באנגלית. השיר time for mercy הוא שיר אחר לגמרי (אבל גם שיר טוב)...

Dug E

New member
טיים פור מרסי../images/Emo99.gif

מטורף על השיר הזה.

למעלה