בקשה רגישה!!!

ריננית

New member
בקשה רגישה!!!../images/Emo53.gif

היי בנות, מה שלומכן? דבר ראשון רציתי להגיד לכן ולנועם שאני כל כך שמחה להשתתף בפורום הזה, זה עושה אותי מאושרת וממש ה ת מ כ ר ת י א ל י כ ן !!! אני פונה אליכן בבקשה מאוד רגישה, ודבר ראשון אני רוצה לומר שאני מתכוונת לזלזל באף אחת או להעליב או לדרוך על יבלות , אני איתכן!!! אני ובעלי מתנדבים בעמותת "עזר מציון" שזו עמותה שעוזרת לנזקקים במזון ותרופות וצרכים בסיסיים בשיחה שלי אתמול עם המנהלת סופר לי שיש נשים שחייבות טיפולי פריון ואין להן כסף לשלם את הזריקות והעמותה עוזרת מעט נידבתי להם מס' זריקות+חומצה פולית+טבליות לתמיכה בקשתי, שוב בלי לפגוע באף אחת- אם מישהי מכן רוצה ויכולה לתרום "ציוד", אפילו אם זו זריקה אחת בלבד, וככה נעזור במקצת... מאחלת בשורות טובות לכולנו... אתן מוזמנות להגיב באימייל שלי תודה- ריננית היחידה

אולה *

New member
אבל המייל שלך חסוי ../images/Emo3.gif

יש לי אמפולות בודדות של כוריגון וגם קצת גסטון - תקפות לעוד חודש-חודשיים. אני חוזרת לארץ בסוף שבוע ואשמח להעביר לך.

האימייל שלי כבר לא חסוי, תודה לכן!!

אני גרה בצור יגאל , ליד כ"ס אפשר לשלוח גם בדואר -משפחת רונן, הכרמל 14 צור יגאל, מיקוד 44862 תודה לכל עזרה שתגיע!

einav8

New member
זה תמיד גורם לי להרהר,

אם זוג לא יכול לממן עלות של עד 400 ש"ח לזריקות(לפעמים אפילו פחות) איך בדיוק הם מתכוונים לגדל ילד??? שזו הוצאה לא קטנה. אני כמובן בכיף אתרום כשכבר לא אצטרך,אבל משום מה זה מטריד אותי.

אני מסכימה איתך!!../images/Emo13.gif

אני ממש מסכימה איתך, אבל אני מראש לא רוצה לשפוט שום אדם ושום אישה שהשעון שלה מתקתק.... אני מודה לך עך התגובה האמיתית... מאחלת לך הצלחה ו

פינקי33

New member
גם אני מסכימה איתך, אבל קשה לי

גם לשפוט כי מי כמונו יודע כמה הכמיהה לילד היא חזקה ולא ניתנת לתיאור... בטח יש את האשליה הזו ש"כשיבוא ילד נסתדר", בדיוק כמו הזוגות האלה שנמצאים על סף גירושין וחושבים ש"כשיבוא ילד הכל ישתנה לטובה"....

kasa

New member
ראשית, הזריקות לא עולות 400 ש"ח

אלא הרבה יותר. היה פה לא מזמן סקר לגבי עלות הזריקות, וזה הסתכם בממוצע של כ-1000 עד 2000 ש"ח לטיפול (IVF). ייתכן שלהזרעות זה אכן עולה פחות. במרבית המקרים זה בהחלט עולה על 400 ש"ח. נדמה לי (ותקני אותי אם אני טועה) שבמגזרים הללו, "הילדים הם ברכה", ואין בדיוק חשיבה מקדימה לגבי עלות גידולם. והם, בכל-זאת, גדלים (אולי מכוח האנרציה...), עם דרישות מינימליות, ועזרה רבה מהמדינה. אני עדיין לא גיבשתי דיעה בעניין, כי זה די בעייתי בעיניי (וגם עצוב) לא לאפשר לזוג להביא ילד לעולם, רק כי אין לו כסף לתרופות...

einav8

New member
אני לא שילמתי יותר מ400 ש"ח לIVF

אבל זה לא ממש משנה.... כי זה בטח משתנה בין טיפול לאחר.. זה לא הכסף לתרופות הבעיה שלי, זה שאם אין לזוג כסף לממן תרופות שעלותן נמוכה בהרבה מלגדל ילד... אבל מה זה המדינה שתעזור?? זה אני ועוד רבים שמשלמים את המיסים, זה לא המדינה,אין דבר כזה המדינה, זה מה שמדינה לוקחת לי כל חודש!!! 50 אחוז מהשכר!!! אני זאת שאממן את הילד הזה.... אז זה נראה לי בעיתי. בכל מקרה אני מבינה בהחלט את הרצון של כל זוג להביא ילד לעולם.

שרון321

New member
את יוצאת מנקודת הנחה

שמדובר בדתיים, בלי לפגוע בזכותם לסיוע, מה לגבי כל אותם זוגות צעירים שאחד מהם, או שניהם, מובטלים. גם הם צרכים להפסיק את הטיפולים ?. לדעתי, כדאי ורצוי לעזור בלי להפעיל יותר מידי שיפוטיות. תמונת החיים של כולנו,לעיתים, מורכבת יותר. הטיעון הוא כללי ולא מופנה אלייך באופן אישי, מהיכרותי איתך אני יודעת כמה נתינה יש בך.

einav8

New member
את צודקת

כל מקרה לגופו... לא הייתי רוצה שזוג שכרגע אחד מובטל יפסיקו את הטיפולים. אני בכל מקרה אתרום את כל מה שישאר לי... סתם העלתי הרהור בלי לחשוב על כל הפינות....

גלגלן

New member
הגלגל הוא עגול

לא צריך להיות אנתרופולוג להבין את הכמיהה לילד ואת המשכיות המשפחה , זה בא מהבטן של כולנו וראינו את זה יופי שרצו לקצץ בטיפולי הפוריות ( של כוללללם ) . לא נראה לי שהורים למשפחה מרובת ילדים יעברו טיפולים כדי להביא את החמישי והשישי ואוכל במקרר אין ! בטח אמרת לא פעם שהיית משלמת מיליונים כדי שתזכי ליום בו תלדי את תינוקך . האם אמרת את זה בשיקול דעת ? בודאי שלא !!! כי זה בא מהבטן , מהרגש ומהכמיהה של כולנו לילד , אבל אם היה לך היית משלמת !!! לי כואב על ההתנסות והמציאות המרה של האנשים האלה שלא שפר גורלם פעמיים , ( גם בריאותית וגם כלכלית ) . אני ואישתי משלמים כל חודש כ - 14,000 ש"ח מיסים והלואי שהייתי יכול לקבוע שהכסף הזה ילך לאנשים האלה . את זה אני לא יכול לעשות , אבל מה שכן נוכל לעשות זה להכין שקית קטנה של תרופות וזריקות ולשלוח להם . בעל של

בעקרון את צודקת, גם ללא טיפולים

יש הרבה זוגות במצב כלכלי גרוע שמביאים עוד ועוד ילדים. אבל ספציפית למקרה, יכול להיות שהאנשים האלה אין להם ביטוח משלים, כלומר כמו מכבי זהב וכד' ואז זה עולה אפילו יותר. אני עשיתי חשבון שזה יותר מכיוון של 700 ש"ח בחודש (יש גם תמיכה שעולה לא מעט).

נועם@בת

New member
400 שקל? בטיפול הכי זול שלי הגעתי

ליותר. אני הוצאתי אלפי שקלים על הורמונים למרות שלא הוצאתי אגורה על רופאים. היה טיפול אחד שרק על גונלF שילמתי 2500 שקלים- וזה כשיש לי ביטוח. יש נשים שהביטוח לא מכסה להן את הטיפולים (אינן אזרחיות, ילד שלישי וכו'). ואצלהן גם הטיפול עולה כסף. חוצמזה, מי שקשה לו וצריך את הכסף כדי לגדל ילד, למה לא לאפשר לו לחסוך אותו ולא לבזבז על הורמונים. נועם

חן123

New member
יש לך צורך בדפולוט?

אלה זריקות שקיבלתי אחרי הדילול נישארו לי עוד 3 אמפולות. לדעתי יש להן עוד 3 חודשים תוקף או משהוא דומה חן

בנות, כל תרומה תתקבל בברכה!!../images/Emo24.gif

אני גם מהרהרת בקשר לגידול ילדים של נזקקים, אבל אני יודעת מנסיון אישי שלי שכל כך קשה המחשבה בלי ילד שאני שוב אומרת שאני לא מעזה לשפוט אף אחת מהן ומי שמעוניינת לתרום אז סבבה ותודה ומי שיש לה בעיה מוסרית עם הנושא אז גם תודה, לתרום רק מהלב! מודה שגם לי הייתה התלבטות, אבל חשבתי לעצמי -לאן כדאי לשים את הציוד של הטיפולים בפח? או לשים למי שזקוקה בלי לדעת מה הבעיות האישיות שלה? תודה לכולכן!

חן123

New member
בכיף אני אשלח לך

רק איך שולחים אמפולות בדואר בלי שישברו??????

לשושי מנהלת הפורום בנענע יש גמח"ט

גמ"ח+מחט לדעתי לא כדאי לפצל. שושי מרכזת את הנושא, ואני ממליצה בחום לפנות אליה. אני מצרפת כאן קישור לפורום של האשה והתלתל... יש שם גם אימייל שלה ליצירת קשר. וכל הכבוד על היוזמה

לריננית שלום

האם תוכלי לנדב לי פרטים בקשר לעמותה ובאיזה דרך אתם מתנדבים אולי גם אני אצטרף להתנדבות. אני אבדוק בארון אם נשארו לי תרופות אני אמסור לך אותם ת ו ד ה

עמותת "עזר מציון"../images/Emo101.gif

ההתנדבות שלנו כוללת חלוקת מצרכים למשפחות נזקקים לפי רשימה של נזקקים בעמותה בעלי, אחראי על העגלה של עזר מציון בסופר, ז"א שהקונים ממלאים אותה אז הוא אחראי לאסוף את כל תכולתה ולהעביר לעמותה, אנחנו מתנדבים בכ"ס וגם יש לנו קופה שאנחנו כל יום תורמים בין 1 ש"ח ל10 ש"ח , תלוי בנתינה שלנו באותו יום ושהיא מתמלאת אז תורמים אותה לעמותה אפשר לשלוח בדואר משפחת רונן,הכרמל 14 ,צור יגאל, 44862 תודה!!

למעלה