בקשה קצת נואשת

בקשה קצת נואשת

לאחר שחיפשתי בכמה אתרים וחנויות, גם מחו"ל, אולי כאן תוכלו לעזור לי. יש מחזמר לפי הספר "מרשעת" (גרגורי מקגווייר), אני לא בטוחה אם הוא נקרא Wicked או Be Wicked. הספר והמחזמר מספרים את סיפורה של המכשפה הרעה מהמערב מ"הקוסם מארץ עוץ", רק מנקודת מבט שונה לחלוטין. אני יודעת שהמחזמר הועלה באנגליה, אולי גם בארה"ב, ואני לא מוצאת קלטת / DVD שלו בשום מקום. התעוררה בי השאלה האם בכלל קיימת הקלטה של המחזמר. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המחזמר (לצפייה), או אם הוא בכלל קיים בקלטת / DVD, אני אשמח לעזרה. ומעבר לזה, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הפסקול שלו, אני גם אשמח... תודה!

netmaster1

New member
את יודעת שזה לא חוקי?!

לא סתם לי יש, תשלחי לי הודעה אני אסביר לך מאיפה משיגים את זה

tommy walker

New member
יש אבל...

אין דיוידי רשמי אלא פשוט קבצים פיראטיים שרצים ברשת של אנשים שהבריחו לאולם מצלמה וצילמו את זה ככה שבמקביל גם האיכות של הסרט היא בהתאם. ולגבי פסקול אז אין שום בעיה להשיג ברשת, גם פלייבקים. תחפשי באימיול.

Hippie Jeannie

New member
מספר דברים

א' כתבת הפוך, המחזמר למעשה הועלה בארה"ב ודווקא באנגליה לא, באנגליה הוא צפוי לעלות עוד כחודש-חודשיים. ב' הוא אכן נקרא wicked ג' כמו שאמרו לך, אפשר למצוא בתוכנות הורדה צילום של ההצגה, אבל האיכות מאוד נמוכה. ד' פסקול, כנ"ל, תוכנות הורדה, או חנויות דיסקים גדולות. ה' אם בא לך לראות הפקה ישראלית של המחזמר, עולה הפקה בפסטיבל אייקון בחו"ל המועד סוכות

וויקד בעברית!! ../images/Emo2.gif

אני כל כך מחכה לראות את dancing through life בעברית ועל במה!!
no one mourns the wicked(
).. defying gravity.. *מחכה לסוכות*

Hippie Jeannie

New member
יש לא מעט שירים שהיא לא משתתפת

די מטופש לצאת בהכרזות בלי לדעת בכלל על מה את מדברת. אשמח אם אנשים שזרים להפקה לא ידברו בשמה.

Hippie Jeannie

New member
פסטיבל אייקון

פסטיבל אייקון מתרחש בסינמטק תל אביב בתאריכים 9.10-13.10, אם כי wicked יעלה באולם אריסון בבית הספר לאומנויות כפי הנראה. מעלים את זה צוות של שחקנים חובבים, כמו כל הפקה אחרת באייקון.

למעלה