בקשה קצת הזויה

DGL242

New member
עוד כמה זיכרונות

-מכתביות (לבנים ובנות) -ג'ולות: חרסיניות, נחשיות חחחח... -שיעור חברה כל יום שישי בשעה 11:30 -חותלות -נעלי גלי עם הצפרדע האלמותית -בהקשר של שחקני כדורגל, מכבי יפו: הרצל קביליו ז"ל, מוצי לאון, שירזי... -שחקני כדורגל מהעולם: ביורן קרוייף, קני דלגליש... -כדור Tango כמה אהבתי בזמנו -שחיה לילית בקאנטרי בשילוב ערב דיסקו -קלטות דיסקו שהכינו תקליטנים עם פירסומות, על בוטיק והפירסומת שלו -ג'ינג'י וה Dance Mix "קסטות ג'ינג'י הכי טובות" -גלגיליות .....משטח ההחלקה בגן דוידוף -סיכות ביטחון במכנס ג'ינס (היום זה קנס)

UberFreak

New member
עוד כמה

-צמידי גומי/פלסטיק/שרשרת של דיסקית צה"לית על הידיים (בהשראת מדונה) - חדרים מרוצפים בפוסטרים של "מעריב לנוער" (יש לי כמה תמונות משלי) - שמיניות באוויר - חלוצי החלל (שודר אחרי שמיניות באוויר) - עיתוני פופ (Bravo , No.1 , Popcorn) - מדבקות של BRAVO - מסטיק BOOMER - קסטות בתחנה המרכזית - תספורת "קוצים" לבנים (עם "צמה" מפגרת מאחור, בצד)

DGL242

New member
איך דילגתי על הצמידים השחורים....ואפרופו

-כפפות חצויות כמו של הומלאס, זה התחיל בשחור ועבר לצבעים "זוהרים" -פירסומות בקולנוע: טרופית, עם הילד הג'נג'י והקשית בשפת הים.

UberFreak

New member
ופרסומת "ראש אינדיאני"

ואני עדיין משתמש לפעמים בכפפות החצויות...

UberFreak

New member
ויומנים לביה"ס (לי היה יומן מדונה)

לא מצאתי יומן סנדרה, אני זוכר שזה מאד ביאס אותי

limim

New member
../images/Emo13.gifאו, איזו נוסטלגיה

1. כפפות תחרה, רצוי שחורות, חתוכות. איך שעשיתי את המוות לאמא שלי שתקנה לי כאלה כמו של מדונה... 2. חגורות אלכסוניות עם/בלי ניטים 3. סיכות של סלבריטיז (לי היו של מייקל ג'קסון ופול יאנג) 4. "להיט בראש" 5. "רשת ג', שעה של טוני פיין..." 6. "על בטוח, מדי שבת ב-10..." 7. סרט גדול על המצח, שוב: כמו מדונה 8. כריות ע-נ-ק-י-ו-ת על הכתפיים. רבאק, איך לבשו את זה? 9. "זהו זה" (חולצה ותקליט, משאת נפשו של כל ישראלי) 10. "מה יש" בגל"צ 11. גבנ"צ מוקרמת על כל דבר, חוץ ממה שחי עדיין..

למעלה