בקשה קצת הזויה

בקשה קצת הזויה

אני מתאר לעצמי שאלה לא בדרך כלל הדיונים בפורום הזה, אבל אני זקוק שתזכירו לי כל מיני טרנדים שהיו נפוצים בשנות השמונים, לדוגמא: - 1.נס על חלב 2.קניון איילון 3. מועדון הפינגווין כאלה... חן חן...

Jen74

New member
אפרופו קולוסאום

ראיתי בתקופה האחרונה שמשפצים שם, יש למישהו מושג מי אחראי על השיפוצים ומה מתוכנן להיות במקום? וכיכר אתרים, לא הגיע הזמן לשפץ ולהחזיר עטרה ליושנה?

sandbird4

New member
מישהו מתכוון לפתוח אותו מחדש אבל

בשביל להכנס למקום אתה צריך לשלם שנה מראש על כל הכניסות שלך.

Jen74

New member
../images/Emo4.gif בבבבבעעעעעעעעעעעע

אני מתחילה לחסוך מעכשיו

sandbird4

New member
קניון איילון?!?

1. צביעת שפריץ של קירות (מכוער רצח). 2. רובוטריקים / מקרון 1 וכו. 3. פוסטרים בגדול קיר (היה לי כמה). 4. בגדים בהרבה צבעים - כמה שיותר הרי זה משובח. 5. לבנות: מחרוזות חרוזים ארוכות מאוד. 6. בתל אביב מועדון הפינגוין אבל בערים אחרות היו מועדונים אחרנים. כל עיר והמועדון שלה. 7. לחפש את האות 'ב' ועוד פעמים בשביל לקבל רובוט עלוב מטרופית. 8. ספטרום / קומודור 64 או אטארי. 9. לשמוע להיטים לועזיים ברשת ג' שהיתה "התחנה לצעירים". 10. לקנות תקליטים וקלטות.

UberFreak

New member
רשת ג'

חדש חדיש ומחודש היתה התנ"ך. כל ילד נורמלי היה דבוק לרדיו בשידור המצעד השנתי של ג', וכל מי שהיה לו טייפ, הקליט. ביום שישי בלילה "מסיבת ריקודים" עם משה מורד, רק גרסאות 12"

sandbird4

New member
גם ביום שבת בצהרים - גרסאות "12

וגם ביום שבת מ-11 בלילה - שוב גירסאות "12. כל התוכניות האלה היו ברשת ג'.

DGL242

New member
אין סוף

-נעלי All Star -אוטו גלידה....ארטיק סנוקרסט (או משהו כזה) -Breakdance -עגיל באוזן (בנים), חימצון, צמה.....כמה שטויות -להיטון, מעריב לנוער -דיסקוטקים: קולוסאום חולון, מקצב 2000 ,דיסקו מנצור, סטודיו 73, מועדון התאטרון -מסיבות כיתה -חולצות ב"ס מכופתרות עם צווארון (צבע תכלת) וברמודה כחולה, תלבושת חובה !!! -Drive In למי שזוכר הקרנות סרטים על מסכי ענק -שיעורי ריטמיקה
מישהו זוכר מה זה ? -ג'נסים טבולים באקונומיקה -נעלי טשטש
-צמידי ניטים (כמו לכלב), טלאי למכנס (תמונה של ג'ורג' מייקל) -סיכות של אומנים כמו מייקל ג'קסון, אדם והנמלים, פול יאנג.....

alpha80

New member
סחה על ה"מקצב 2000"...

איזה כייף להרגיש "אייקון אייטיז"

turrican

New member
עוד קצת דברים מהשמונים

על קצה המזלג.. זיפ לשתייה קריסטל לשתייה משחקי מחשב כמו קראטקה..מונוטוזמה..סטריטפייטר..OUTRUN..WONDERBOY..PACMAN ארקייד (משחקי וידיאו) בכוכב שבתאי בת"א מחשבים כמו ספקטרום..אטארי..קומודור 64 ואח"כ האמיגה 500 המהולל מעודונים נחשבים..קולומבריום..פלדיום (שגם היו נעליים כאלו אופנתיות) תוכניות טלוויזיה בחו"ל: האיש השווה מיליונים..האיים האבודים..סטרסקי והאץ'...A-Team..מקגוייר..SuperGirl תוכניות בארץ..: נילס הולגרסון..פיצוחים..הקטקטים..דרדסים..פינוקיו..הלב..החיים..היו היה..קישקשתא..קסים קסאם מכבי ת"א כדורסל.. מרדונה..פלה..ואן בסטן..היגיטה..קאניג'ה.. כדורגל בחו"ל אוחנה..מלמליאן..סיני..פיזנטי..שפיגלר..מכנס..רוזנטל.. כדורגל בארץ כל השכונה משחקת בחוץ בערב ואפילו בלילה שוטרים וגנבים..WOW איזה נוסטלגיה..

Jen74

New member
איזה זיפ שותים היום? וגם "אפרופו, תשאירו משהו

לאורחים"

UberFreak

New member
גם אתה? ../images/Emo6.gif

אני עוד לא הלכתי לישון (רואה "נינג'ה אמריקני 2" ברקע)

למעלה