בקשה קטנה

חושבים

New member
בקשה קטנה

קודם כל תודה רבה רבה לכולם שעזרתם לי עד עכשיו רציתי לבקש ממכם בקשה מי שיכול להכין לי סקריפט של רובוט שתהיה לי שליטה מלאה גם אם אני גולש בדפדפן (ג´אווה) שזה אומר אם אני יכנס מדפדפן ואני ירצה להעיף מישהו מהצ´אט שתהיה לי אפשרות לגשת לבוט ולהקיש לו סיסמה ואח"כ שאני יוכל להעיף מהחדר אנשים אחרים אז בבקשה ממכם מי שיוכל לעשות ולהכין לי דבר כזה אני מאוד אשמח וזה ממש דחוף לי. בתודה מראש

Mr Boggy Man

New member
על מגש של כסף, עם תפוח בתוך הפה?

תחפש בhelp את הקוד on text אבל אני לא יודע אם זה יעבוד בג´אווה

חושבים

New member
אנשים תעשו לי טובה זה ממש ממש

חשוב לי, תעזרו לי בזה אני מבקש בכל לשון של בקשה, אני חייב את זה בדחיפות. בתודה מראש

havlaz

New member
מצטרת הפורום ../images/Emo104.gif

ואני אומר את זה בפעם ה100 היא לא לבנות סקריפטים לאנשים, עם כל הכבוד לא רק שאנחנו מנסים לגרום פה לאנשים ללמוד. אנחנו לא משועממים בחיים, וגם לא פריארים. אנחנו נשמח לעזור לך, לעזור לך לתקן בעיות להדריך אך מצטער, אנחנו לא שירותי בניה בחינם

Sandro

New member
חבל"ז צודק. אבל הנה רמז:

תשתמש בסוקטס.. אני חושב שזה הפתרון לשאלתך. תתחיל, ואם אתה צריך עזרה, תחזור לפורום. לסקריפטים מוכנים תחפש בכל מיני סקריפטים. אבל אם אתה רוצה ללמוד סוקטס וזה לא דחוף לך כל כך: /help sockets

חושבים

New member
חברה אני רוצה להסביר את עצמי

חבל"ז באמת צודק, וכל כוונתי הייתה לא לנצל את האנשים ואת טוב לבכם,. ואכן אם יש כאן מישהו שיוכל לעשות לי בוט כזה ואפילו בתשלום סמלי אני יהיה מוכן לשמוע להצעה כזאת, אשמח לשמוע ולקבל במסר הצעות ממכם. בתודה מראש.

Err0r

New member
מממממממממממממ

לדעתי on *:text יהיה יותר קל מסוקטס. חושבים -
/help on text

Mr Boggy Man

New member
אני מוכן לעזור בתשלום סמלי בלימוד

סקריפטינג לבוט... תתחבר אלי לאיסיקיו 123020126

חושבים

New member
Mr Boggy Man ו EROOR

Mr Boggy Man אני מעדיף שמישהו יעשה את העבודה של הבוט בשבילי במקום שאני ילמד לבד, ואני ישלם לו על שכרו רק שיכינו לי את העבודה הזאת. וזה ממש דחוף לי ו EROOR אין לי את הקובץ on text בתודה מראש

Mr Boggy Man

New member
לבנות בוט? אין בעיה

ערוך מסודר והכל פיקאסו, תוכל לשנות הכל והבוט יעבוד עם דיאלוגים (למרות שאני שונא דיאלוגים) צור איתי קשר באיי סי קיו ותסביר לי מה אתה רוצה בבוט וכולי...

למעלה