בקשה קטנה

the shraga

New member
בקשה קטנה

הספר מחזור שלי עוסק בגיבורי על כך שלכל ילד צריך להיות תמונה של גיבור והבעיה היא שאנחנו לא ממש מכירים הרבה גיבורי על... כלומר אנחנו מכירים את המפורסמים מאקס-מן ואת כל הגיבורים של מרבל(ספיידר מן,סופרמן,בטמן,סופר וומן, וונדר וומן,הענק הירוק,את ארבעת המופלאים) אבל זה לא מחסה 30 ילד וכם אנחנו לא ממש מכירים את כל גיבורי הכל בשנות שלהם אז אני מבקש מכם לפרסם פה תמונות של גיבורי על (בעיקר נקבות) עם השם שלהם ליד,אפשר ורצוי גם מה בתמונה אחת אבל העיקר שתציינו את השמות שלהם.

Nihau

New member
מממ, בעיה בהגדרה...

נקבות-על יש באתרי פורנו לבחירתך. אל תספר לנו על הצלחותיך בחיפש. תודה. לעומת זאת בקומיסים אפשר למצוא גיבורות-על לרוב ולא מעט נשות-על ואפילו נערות-על וגם ילדות-על. פה ושם יש גם חתולות-על, עכבישות-על, תבונות מלאכותיות-על ודוגמניות -על. יש גם כמה נשים. וכמה מהן נשואות. יש מנהיגות-על וצריכה להיות איפה שהוא גם נשיאה או ראש ממשלה.

DDN

New member
לא מבין על מה התלהמת

לא ביקשו "נקבות על" ביקשו גיבורי על ממין נקבה, דהיינו גיבורות על. יש מלכה, זה לא מספיק? (סופה מהאקסמן לשעבר, מלכת ווקאנדה)

XDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

דוגמניות על XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. "נקבות-על יש באתרי פורנו לבחירתך. אל תספר לנו על הצלחותיך בחיפש. תודה."XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

DDN

New member
אני אשלח אותך לגוגל תמונות

כי כרגע אין לי זמן כרגע לחפש את כל התמונות של כולן: תחפש את השמות הבאים: גיבורות על: MARVEL GIRL MS MARVEL SHE HULK SPIDERWOMAN SPIDERGIRL ARCHANE ELEKTRA MEGGAN WOLFSBANE BLINK BATWOMAN BATGIRL POWER GIRL SUPERGIRL

the shraga

New member
תודה

ובקשר להודעה הקודמת שלך: אל תדאג אני כבר חרשתי על אתרי הפורנו למינהם ולא מצאתי נשים שיכולות לעוף או לירות ליזר מהעיניים (למרות שהם עשו דברים מדהימים לא פחות)

למעלה