דברי הוצאו מהקשרם (הלא כתוב)
קודם כל- זה אומר שביום שלישי בשעה 9:00 בערוץ 2 בתוכנית של רבקה מיכאלי ידברו על ה"תוכנית התנהגותית קוגניטיבית" של תה"ש, שאמורה להתחיל ב- 18.11.01. עד כאן ברור? דבר שני, כתבתי שאני לא מאמינה שאני עושה להם פרסומת, כי בעבר הלא רחוק, כשסאני (נדמה לי) פתחה הודעה חגיגית וסיפרה על התוכנית של תה"ש, קצת ירדתי עליהם, בגלל שזה עולה כסף ומחקר לא אמור לעלות לנבדקות... אם את רוצה- אין בעיה לפתוח את ההודעה הנ"ל, כי זה מופיע מדי פעם בשורה הצהובה למעלה. לדעתי הם טובים שם. וגם לדעת כל מי שהיתה שם ביום שישי האחרון- היתה ממש תמימות דעים. נראה לי שהכניסו לנו משהו באינפוזיה... ברצינות- אני לא מכירה כ"כ את וולפסון. אבל בשבוע שעבר פגשתי שם מישהי שהיתה שם קודם ועברה לתה"ש. היא היתה פעם ראשונה בתה"ש ויצאה משם מרוצה. זה תלוי אם את הולכת בעקבות רופא ספציפי (למרות שיש שם סבב של רופאים, זה עדיין יכול להיות שיקול), אני לא יודעת מה השיקולים שלך. דבר אחרון- יש כאלה שאוהבים לכתוב דברים לא טובים על תה"ש, כמו למשל שהאחיות שם לא נחמדות. אז ככה- יש שם 2 אחיות. אחת יותר נחמדה ולבבית, והשניה (שהיא האחות האחראית בעצם)-רצינית יותר, קצת קשה להוציא ממנה חיוך אבל אני סומכת עליה בעיניים עצומות!!! היא יודעת מה שהיא אומרת, זה לא ניחושים ו"בערך". (והיא אפילו מצליחה לנחש מתי יעשו שאיבות לפי התוצאות של ה- US ...ואז את מוכנה כמה ימים קודם לרעיון ומתכננת את הלו"ז). אז חיוכים וחבוקים אני מקבלת במקום אחר. אבל ידע ובטחון מלא בתשובות שאני מקבלת- רק שם! ושוב- לא התכוונתי שאני עושה פרסומת לתה"ש אלא לתוכנית...צריך לדעת להפריד ביניהם.