בקשה קטנה:

Roy1232

New member
בקשה קטנה:

בימים הקרובים אני רוצה להתחיל פרוייקט ביוגרפיה מלאה לקולד. הביוגרפיה הרשמית איכשהו לא מספיקה לי
. מהימים הראשונים שלהם, כל חתיכת מידע קטנטנה, ועד היום, כל ביסייד, או הופעה. זה הולך להיות פרוייקט גדול, ומה שאני מבקש מכם, פורום יקר שלי: אם תוכלו להביא לי כל מידע שיש לכם (חוץ מהביוגרפיה הרשמית) על ההתחלה של קולד - אשמח מאוד!

sf59

New member
../images/Emo140.gif מגיע לך צל"ש על היוזמה !!!

אני אנסה לעזור, מה אתה מגדיר ביוגרפיה רשמית? יש באתר הרשמי של קולד ביוגרפיה מפורטת, בBBC ,VH1 ועוד.

Roy1232

New member
../images/Emo41.gifשרשור רשמי - פרוייקט קולד../images/Emo41.gif

בימים אלה אני עובד על ביוגרפיה מלאה לקולד. היא תכלול דיסקוגרפיה, רשימת כלי הנגינה של החברים, ראיונות, ניתוח אלבומים ושירים, ביסיידים, הופעות, וכתבות מהעולם, בנושא אחד - קולדפליי. אז מה אני מבקש מכם? שרשרו לכאן כל מידע שאתם מוצאים מעניין, מיוחד, או סתם שיכול להיות תוספת נחמדה. כמובן שכשאסיים אעלה הכל לכאן. אז עכשיו זאת הודעה רשמית

0mroosh

New member
אחפש קישורים מעניינים,

ד"א, תוסיפו לכאן קישורים ואעלה לקישורי הפורום,
.

sf59

New member
לרועי, אתר מאוד טוב../images/Emo26.gif

יש באתר הזה גלרייה (צריך להירשם כדי להיכנס), הגלרייה מכילה ראיונות וידאו,אודיו,קליפים, קטעי הופעות, תמונות וכו' ממליצה על ראיון ב- FUSE TV יש 3 חלקים, הם מדברים על ההתחלה שלהם. יש באתר גם חדשות מעודכנות, ביוגרפיה, לינקים וכו'. http://www.mycoldplay.com/home/

sf59

New member
לעומר, צריך להעביר להודעה נעוצה

לשבועיים את פרוייקט קולדפליי...

למעלה