בקשה קטנה

קובי..

New member
בקשה קטנה

אני לא הכי מבין גדול במחשבים. אבל פניתי לפה אולי יענו יעזרו לי. כשאני בצ´אט יש אנשים שמדברים בשם שלי. וזה דבר מביך. איך הם עושים את זה??? תודה מראש. ויום טוב...

!TBH!

New member
הסבר

אתה כותב משהו לדוגמא "היי" ואז מוסיף רווחים עד שהמלה מתחילה לזוז ולהעלם ואז אתה כותב את השם של מי שאתה רוצה לחקות לדוגמא: היי חברים יוסי : אני מניאק כמובן שהרווחים לא מדוייקים... זה דיי קל.. אם אתה רוצה ללמוד מלא דברים על האקינג כנס ל www.gehenom.cjb.net ותוריד את הגליונות

קובי..

New member
תודה לך זה עזר

!TBH! תודה לך זה עזר באמת אבל עוד שאלה אתה לא חייב לענות.. אבל הורדתי גיליון אחד.ואז שאני פותח אותו משולחן העבודה הוא פותח לי ת-winzip אז מה אני עושה?תודה מראש....

!TBH!

New member
אתה יודע איך משתמשים בוינזיפ?

אם כן תפתח אותו ויש שם כתבות! אני ישמח לענות לך על כל שאלותך TBH

קובי..

New member
תודה הסתדרתי

טוב תודה הסתדרתי עם הwinzipתהיה בריא באמת תודה

קובי..

New member
ואיך מעיפים?

עוד שאלה קטנטנה לי אליך...... איך יש חברה זורקים מהחדר או שעושים את השם שלהם בצבע אחר?

champ

New member
לא כל כך מדוייק

קיימים מספר Nukes המאפשרים לזרוק אותך מהצ´אט או לנתק אותך מהרשת ואפילו לכתוב לך הודעות על המסך גם במהלך גלישה רגילה ברוב המקרים דרוש רק מספר ה IP שלך

S-G-T

New member
מה !??!

"..על המסך....רגילה ....ip " - מה זה?!?!! איזה ז-י-ב-ו-ל-י ס-כ-ל !! אי אפשר - אלא אם כן מותקן לך טרויאן !!!

!TBH!

New member
הם נכנסים במירק

הם מעיפים אותך כי יש להם הרשאות לכך הם כמו מנהלים יש להם "אופ" וככה הם יכולים להעיף אותך ולגלות את כל הפרטים עליך אם אתה רוצה גם מירק טוב כנס ל www.mulezscript.cjb.net נראה לי אולי זה www.mulez-script.cjb.net seee ya TBH

למעלה