|החושבת-על-כמה-שאני-שמנה-מתבאסת- מבקשת-אחד||סחושבת-על-כמה-שאני-שמנה-מתבאסת-מבקשת-אחד|
M McBlack New member 29/4/05 #51 |החושבת-על-כמה-שאני-שמנה-מתבאסת- מבקשת-אחד| |סחושבת-על-כמה-שאני-שמנה-מתבאסת-מבקשת-אחד|
מ מטאליקהזהרקקרח New member 29/4/05 #68 סטודנטים מתעוררים לחיים בלילה... הגברים אונליין בלילה, לא נשמע קולם..
M McBlack New member 29/4/05 #78 אל תתפוס תחת../images/Emo3.gif כולה בן 18! קטן מעי דן בחודש ו-6 ימים, סה"כ קיבלת ציון טוב יותר בפסיכומטרי
אל תתפוס תחת../images/Emo3.gif כולה בן 18! קטן מעי דן בחודש ו-6 ימים, סה"כ קיבלת ציון טוב יותר בפסיכומטרי
מ מטאליקהזהרקקרח New member 29/4/05 #79 ילדה, הכניסה לויכוח פה הוא 18 פלוס מה שהופפך את זה לשירשור פרטי שלי ושל עידן, אז מה נשמע אחי? חושב שאתה גדול וחזק אה? בוא מכות! פוגו!!!!
ילדה, הכניסה לויכוח פה הוא 18 פלוס מה שהופפך את זה לשירשור פרטי שלי ושל עידן, אז מה נשמע אחי? חושב שאתה גדול וחזק אה? בוא מכות! פוגו!!!!
M McBlack New member 29/4/05 #90 מוסטאפה, סולקנו בבושת פנים!../images/Emo10.gif תשאיר אותו להתגלמד עם השירשור ועם עידן שלא מגיב לו! ודניהל שבטח לא שמה לב לזה
מוסטאפה, סולקנו בבושת פנים!../images/Emo10.gif תשאיר אותו להתגלמד עם השירשור ועם עידן שלא מגיב לו! ודניהל שבטח לא שמה לב לזה
M Musta Susi New member 29/4/05 #93 |הנהימה|DONT CALL ME MUSTAFAAAAAAAA |סנהימה| אנחנו אמורים להיות פינים, לא ערבים
M McBlack New member 29/4/05 #98 לעעעעע לע ערפים? אז מה דעתך על ערפינים? *מבטא ערבי כבד* (לקחו לי 5 דקות להיזכר אם אומרים מבטא קשה, מבטא גדול או מבטא כבד
לעעעעע לע ערפים? אז מה דעתך על ערפינים? *מבטא ערבי כבד* (לקחו לי 5 דקות להיזכר אם אומרים מבטא קשה, מבטא גדול או מבטא כבד