בקשה קטנה

SKABERS

New member
בקשה קטנה

אתם יכולים לספר לי משהו על השמועות ששמעתם לגבי הספרים הבאים???? כי אני לא יודעת כלום ואם אפשר להגיד גם מאיזה אתר גיליתם את זה

Vilia©

New member
יש המון שמועות ששמעתי עליהן...

ובגלל שיש המון לא אוכל לספר לך את הכל אבל הייתה שמועה שהסיבה לזה שסנייפ שונא כל כך את הארי היא בגלל שהוא שנא את אבא שלו והוא שנא את ג`יימס בגלל שהוא אהב את לילי ולילי התאהבה בג`יימס.. והרמיוני תתאהב בהאי.. ויש עוד המון.. טלי פוטר

Dracu

New member
טונה ויותר של שמועות

אבל אני אספר רק את אלה שגרמו לי לצחוק. אומרים שבספר השביעי סנייפ יתאהב ושהארי ומאלפוי יצרפו כוחות כי להדוף משהו מרושע ואפל (ואז אני אתאכזב מאוד....) אומרים שבספר החמישי הרמיוני תהיה מאוד חולה ושבשישי הארי ינסה להתמודד מול אתם יודעים מי ויכשל.

LuNaTiC

New member
תגידו... מה כל כך רע באיחוד

של הארי ודראקו שלי??? יו נואו.. סטייל DD ו - DS... ככה הם ילחמו בכוחות האופל, דראקו יהיה עם ג`יני או הרמיוני.. והארי עם צ`ו, שתיקח חלק חשוב בעלילה שאני מפתחת לעצמי בראש.. הא! בעצם.. דראקו עם ג`יני,כמובן.. בשביל שרון יהיה עם הרמיוני, בחירת ליבו הנצחית.. ובסוף כמובן, וולדי מת, סיריוס חף מפשע והאגריד ומאדאם מקסין מתחתנים!!!! ובעצם.. אולי לא. -ענבל-

laliv

New member
זה מאכזב

תראי מהספר הראשון כולנו או לפחות רובנו התחלנו לשנוא את מאלפוי שנאת מוות. אחרי הכל את חייבת להודות שהוא לא הבן- אדם הכי נחמד בעולם.... עכשיו לחשוב שהוא פתאום יעזור להארי זה מוזר ובעיקר מאכזב. אל תבינו לא נכון אני בהחלט בעד שדרקו פתאום יבין כמה הוא טעה(נוסח סרטים אמריקאים)יתחנן לסליחתו של הארי, יעזור לו להביס את כוחות האופל וכולם יחיו באושר ואושר. אבל.... אם מאלפוי יהפוך פתאום להיות טוב זה יהיה מבלבל כי פתאום יהיה חסר מישהו רע שהוא לא וולדמורט ושהוא בגיל של הארי. ובספרים כמו הארי פוטר צריך שיהיה יריב כי על זה מבוסס כל הספר ואם בספר הרפתקאות לא יהיו מכשולים זה לא יהיה מעניין. אפשר כמובן להכניס דמות חדשה רעה במקום מאלפוי אבל זה לא יהיה אותו דבר!

LuNaTiC

New member
לא לא לא! (סטייל העכבר מסינדרלה)

חחח זוכרים איך שהיא והעכברים ניסו לשכנע את העכבר השמן לצאת מהכלוב והוא לא רצה? בעצם... לא זוכרת איזה קטע זה! צריכים מיכשולים אחרים, לא חייבים את דראקו. כי דראקו הוא בסך תינוק מגודל מהבפנוכו שמעמיד פנים שהוא שונא מאגל בורנס... תחשבו על זה, כשאבא שלך אוכל מוות.. אתם צריכים להעמיד פנים!! בעצם אין פואנטה להודעה הזאת.. חוץ מזה שעם דראקו מחליט לחזור למוטב, זה לא יהרוס.. זה יהיה יותר חביב!! -ענבל, שוחרת השלום האולימטיבית-

Dracu

New member
לדראקו! (לעזאזל ברומנית)

אם הוא יהפך טוב וזכרו שזה רק אם, אז זה יהיה בספר השביעי. לא צריך דמות שתחליף אותו....פשוט הייתי עצובה כי כבר נקשרתי אל הרוע התינוקי שלו.

למעלה