עיצה שיש לי אליך בקשר לתרגילים...
שלום כמו שכבר כתבתי כאן בעבר כשהצטרפתי לפורום, אני כבר בערך חודשיים או אולי יותר, יושבת בכל תוכנית, ותוך כדי צפיה רושמת את התרגיל שניתן לבנות, אחרי התוכנית אני יושבת עם עצמי ועושה את התרגיל לפי החיים שלי, זה עוזר לי מאד להבין דברים שלא הבנתי קודם, לחפור בתוך הראש שלי ולהיזכר בדברים ולהגיע לתובנות ולמודעות גבוהה יותר, עוזר לי להתקדם בחיים ולהרגיש טוב יותר. תרגיל שעולה לי בראש עכשיו: התרגיל שקיבלה ליסה עם החוליות של עמוד שידרה: לרשום על כל חוליה מה מאפיין בן אדם עם "עמוד שידרה" אלו מן התכונות האלו יש לך באופי ואלו תכונות את צריכה לעבוד עליהן ולרכוש אותן. כמו כן, יש המון חומר למחשבה בנושאים שעולים לדיון במפגשי בוקר של הבנות, כל פעם כשבאה איאנלה או רונדה ומעלה נושא ואז שואלת שאלות, את יכולה לרשום את הכותרת ואת השאלות, ואז לשאול את עצמך את אותן שאלות, אני מאד ממליצה לך לקחת לעצמך מחברת מסודרת שתהיה אך ורק לנושא הזה וכל מה שעולה לך בראש לשבת ולרשום , כשאת רושמת את מוציאה מהראש דברים חבויים ומתוך הנשמה דברים כואבים , וכשזה על הכתב את יכולה לחזור לזה ולראות את ההתקדמות שלך אחרי תקופה מסויימת, וחוץ מזה שברגע שרשמת את הדברים יהיה לך יותר קל לחשוב עליהם ולישם אותם. אז בהצלחה!!!