בקשה קטנה מכם...

בקשה קטנה מכם...

כפי שאתם בטח שמים
הפורום מלא חיים רק בימי ראשון ושני ומן הסתם הסיבה לכך ברורה... בתור מנהל, אחת המטרות שלי היא שהפורום יהיה פעיל גם במהלך השבוע, אולי לא כמו בימי ראשון שני, אבל עד עכשיו (מאז שהתחילה העונה) בשאר השבוע הפורום היה די שומם. אז מה אני מבקש מכם? במהלך השבוע אני אפתח כאן כל מיני שירשורים (כמו שירשור היכרות למשל ועוד כל מיני משחקים ודיונים) כדי שהפורום יהיה יותר פעיל ויהיה יותר כיף לגלוש כאן, אשמח אם תכנסו גם מחר ובהמשך השבוע (אני בכוונה לא אעשה הכל בבת אחת) ואם בא לכם - תיקחו חלק פעיל. אני מניח שככה יהיה יותר כיף לכולנו כאן... שיהיה לכם המשך שבוע מעולה! נתאי

עדי שמי

New member
יש לי רעיון

תביא את יונתן שיענה לשאולת הגולשים בפורום:). אני צוחק...עכשיו ברצינות. היוזמה היא מבורכת ונראה לי שבשלב ראשון לעשות כאן איזשהו משאל ולבדוק איזה שינוייך הייתם רוצים להכניס לעונות הבאות של הישרדות. באיזה אי או אתר הייתם רוציםצשיצלמו את העונות הבאות? איזה סוג של משתתפיםנהייתם רוצים לראות שם? איזה אנשים הייתם רוצים לראות בעונת הסלבריטיז? איזה משתתפים מהעבר הייתם מחזירים למשחק להזדמנות שניה? וכן הלאה וכן הלאה. אפשר גם להזכיר את המריבות הגדולות מכל העונות בישראל וגם את המהלכים הגדולים.

למעלה