בקשה קטנההה

shanshanit1

New member
בקשה קטנההה

אהלן! חבר שלי מתגייס עוד שבועיים .. ואין לי שום רעיון מה לעשות לו או לקנות לו או לכתוב לו. אם למישהו יש רעיון שיגיד תודה זה מממש יעזורר

חןשסק

New member
אני קניתי לחבר

מחזיק מפחתות ממתכת בצורת לב (לא ממש לב קיטשי כזה) שחרטתי עליו "איתך בכל מקום, חן"
דאודורנט ואפטרשייב של "אדידס" ועוד ברכה יפה שהכנתי לבד

כשחבר שלי התגייס

קניתי לו מחזיק מפתחות קטן של צפרדע, שכשלוחצים עליו אומר "איי לאב יו" (סורי על המחסור באותיות אנגליות), קצת סוכריות ומסטיקים וכאלה, שעטפתי יפה, וגולת הכותרת- שזה משהו שמשמח אותו נורא עד היום, יומן. קניתי מעין יומן (כמו מחברת כזאת עם עטיפה קשיחה) וכתבתי לו שם כל מיני דברים, מכתב לנסיעה באוטובוס לבקו"ם, דף בוקר טוב, דף לילה טוב, 2 תמונות שלנו ביחד, ליריקס של כמה שירים בעלי משמעות בשבילנו,סתם כל מיני דברים קטנים וחמודים שכיף לקרוא. הוא ממש אהב, ומאז כל סופ"ש שהוא חוזר, לפני שהוא נוסע שוב לצבא, אני מוסיפה לו עוד כמה עמודים. ממה שהוא סיפר לי, זה נורא משמח ומעודד כשמתגעגעים, והוא חוזר לזה כל הזמן. כך שאני באמת ממליצה על משהו כזה...כלומר, את יכולה לקנות לו דברים פרקטיים, שהוא צריך לצבא,אבל הכי נחמד אם תביאי לו משהו אישי, ממך, שיזכיר לו אותך, לדעתי.

חןשסק

New member
גם אני הכנתי לחבר משהו דומה ../images/Emo9.gif

כשהוא סגר שבת והלכתי עם ההורים שלו לבקר אותו, הכנתי לו ספרון כזה עם מלא שטויות ותמונות שלנו שיהיה לו לשמירות
והוא שלח לי הודעת תודה מזה יפה

סיונתו

New member
אני...

קניתי לו מגבת כזאת שרקום עליה "לחייל שלי באהבה" ומלא ממתקים ומכתבים וכל מיני דברים שהוא צריך ודאודורנט אדידס
ואבא ואמא קנו לו תיק כלי רחצה כזה של חיילים אני לא זוכרת מה עוד קניתי לו...
ובוקסר כאלה מ-TNT ועוד כל מיני שטויות

squishi

New member
קניתי לידיד שלי

מחזיק מפתחות מכסף שמצד אחד יש את הנסיך הקטן, ולמטה חרוט "אין מקום רחוק מדי..." ומהצד השני יש מצפן פיצי....

למעלה