בקשה עזרהה!!

Mr HaiM

New member
בקשה עזרהה!!

בקשהה!! אני כבר יאוושש! כולםם פה מדברים על המוגן הזה וראיתי תמונה מהמחשק ונדלקתי עכשיו אני רוצה ת'משחקק אבל אני לא מוצא בשום מקום! יש פה איזה 20 שרשורים על המוגן אבל אין אף'פעם קישור להורדה! יש רק להורדה את הדמויות וכאלה...וגם אין באימיול אז בקשה תנו לי קישור למוגן הזה וזה ישמש לכל הרבים שרוצים וירצו להוריד את המשחק...

harar8

New member
למה אתם בדיוק מתכוונים?../images/Emo12.gif

מה זה מוגן?????????

mysterious V

New member
גם אני מצטרף לרצון של להשיג את

המשחק הזה. מישהו בכל זאת יכול לתת קישור?

gokussj2

New member
אהמ...באתי לגאול את כולכם מהייסורים

כנסו לקישור , הכי למטה בעמוד יש מלבן שלא רואים את התמונה שלו אבל בכל זאת תלחצו עליו , זאת הורדה ישירה של המשחק...

gokussj2

New member
יש לי דמות של פיקולו משהו מדהים

אומנם הוא לא חזק אבל המהלכים שיש לו הם מדהימים , בין היתר יש מהלך אחד שהוא כאילו עף לנאמק ואז רואים את כל הנאמקים מחזיקים כדורי דרגון בול , הרקע משתנה לפורונגה והוא מדבר אומר מה המשאלה שלך(אנגלית) ואז פיקולו מדבר והיריב הופך לשלד כזה , פשוט ענקקקקק. יש עוד מהלך שהוא נותן מכה ליריב והיריב מתחיל להתעופף פתאום רואים את זרבון מעיף אותו לכיוון אחר , אחרי זה פתאום ראוים את בוו גם כן נותן לו אגרוף ומעיף אותו לכיוון אחר , ככה עם 22 דמויות שונות עד שהיריב נופל.

matan 18

New member
יא!

גם לי יש פיקולו שעושה את ההתקפה הזאת שכל הדמויות מרביצות ליריב בשמי נאמק... אבל הוא צריך לאבד את כל הHP שלו בתמורה למכה.כך שאם אתה עוצר אותו שניה לפני המכה שלו הוא נדפק ברמות... גם שלך כך?

gokussj2

New member
וואי זה ממש יפה

בין הכי טובים , זה מהקטע שהוא עושה סולאר פלייר לדודוריה

gokussj2

New member
הרעיון הוא

שיהיה לו מעט חיים כי בעצם עד שהמתקפה נטענת זה קודם לוקח את מד החיים עד הסוף , לכן נניח אתה עומד להפסיד ויש לך ממש קצת חיים אז הוא ישר עושה את המתקפה , הבעיה זה להגיע לזה שהוא יעשה את זה , הכי קשה לעשות אצלו זה את המתקפה שפורונגה מופיע , זה יצא לי בטעות ממש קשה אני לא מצליח למרות שראיתי מה הכפתורים שצריך ללחוץ רשום בתיקיה שלו אבל עדיין זה לא מצליח לי עוד פעם

matan 18

New member
אז

איזה קטע שלשנינו יש את אותו דמות שמצליחה לפעול בשני הגירסאות שלMUGEN.!!!! באמת ראיתי שיש בא משהו מיוחד יחסית לשאר הדמויות אצלי. כי יש לו 600 ומשהו תנועות.

PernaLonga

New member
טוב סוף סוף הרדתי את המשחק

אז יש לי כמה שאלות... 1) איך אני מוסיף דמויות? 2) איך אני יוצר דמויות 3) איך אני עושה תרגילים? יש איזה רשימה או משהו?

לא כ"כ

מתרגלים. דרך אגב קלטתם שהוסיפו פול אמוטקונים ?

למעלה