בקשה מראש....

בקשה מראש....

אולי זה בסיסי אבל בכ"ז אבקש... כל מי שהולך למופע ולראית 2 הפרקים של התכנית, בבקשה אל תפרסמו שום דבר שקשור לתכנית שום סופילר וכו' כי ברגע שיש אז קשה לפעמים אם מישהו ירצה לדעת שיפנה במסרים. תודה

o r t a l13

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק, אל תפרסמו, רק עם סימן ספויילר, ויש ילדים שגם את זה לא עושים
כמו בטבע''מ, ילדים הלכו לאמפי וגילו את כל הסוף

אני בעד שלא יפרסמו בכלל

אפילו לא אם סימן כי א- אם מתחילים אז תמיד יהיו כאלה שלא יסמנו לאו דווקא בכוונה. ב- לפעמים מה שעונים מרמז על הסופילר שנכתב בהודעה הקודמת (זו שענו עליה) ג- כדאי לעזור לאלו שרוצים לדעת מה יקרה ונמצאים במתח (ואוהבים את זה) אבל לא יהיו מסוגלים להתאפק מלפתוח את ההודעה המכילה מידע סופילרי

o r t a l13

New member
נכון ../images/Emo2.gif

באמת עדיף שלא ידברו על כלום, אני למשל תמיד מסתכלת למרות שלא בא לי

זה בלתי נמנע ../images/Emo4.gif ../images/Emo185.gif

כמובן שכל הוותיקים יסמנו ספויילרים,אבל בטוח יהיו ילדים שיבואו וסתם יכתבו,או יכתבו בכותרות..זה בלתי נמנע,צריך שבן וליהי יעשו משמרות.

edenc1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבאמת צריך שבן וליהי ../images/Emo59.gif

יסננו מי שלא סימן

chen010189

New member
אני שמרתי ספוילרים ואמשיך לשמור...

לא סיפרתי מה ראיתי באולפנים עד לרגע שזה שודר בטלוויזיה. וזה התשובה למי עומד מאחורי המסכות וגם אם איה חיה או לא. אז לא אספר גם מה ראיתי בפרקים 114-115 אני לא מוצאת כל סיבה לזה. כאילו, מה? "היי תקשיבו ראיתי את הפרקים! אז ככה איה תעשה כך וכך, דדי יהיה כך וכך!" זה נשמע כמו סתם ילדה קופצנית ומתלהבת

את לא ../images/Emo185.gif

אמרתי,הוותיקים לא,אבל הילדים האחרים כן,או שכאלה שבכוונה רוצים להרוס,או כאלה שפשוט לא יודעים...

היא הייתה על סט הצילומים ../images/Emo185.gif

ליום אחד,אז היא ראתה מספר סצינות שצולמו (בין היתר הסצינה שהייתה לפני כמה ימים שדניאל צועק "שתוק!!" והסצינה שלילי "הורגת" את דדי,אבל היו עוד כמה סצינות)

chen010189

New member
ברור שלא../images/Emo45.gif

זאת לא פעם ראשונה שחברי פורום רואים כאן פרק לפני כולם. אנחנו לא מספרים

DirtySpirit

New member
ההמלצה שלי-

בין היום של המופע עד סיום שידור הפרקים האחרונים, פשוט אל תבקרו בפורום. כמו ש"הגולש באינטרנט" אמר, זה בלתי נמנע. בטוח יהיה מישהו שיבוא ויכתוב בלי לסמן ספויילרים... [אגב, גולשים חדשים לא יכולים סתם להכנס ולהגיב בלי סימון ספוילרים, בגלל המערכת שתפוז שמו בפורום]

למעלה