בקשה מעניינת

sebastian85

New member
בקשה מעניינת

אני מבקש ממומחי הפורום על פי הערכה אישית כמובן לדרג כרגע את המקצועות המבוקשים ביותר כיום בשוק הישראלי: לדוגמא: 1.פסיכולוגים 2. עורכי דין 3. נהגי משאיות 4. וטרינרים 5. ..........

סיסונית

New member
מענה מהצד....-ניסיתי להציע משהו.

שלום אני אישית הייתי מאוד מאוד מעדיפה רפואה ביוטכנולוגיה ביוכימיה או מחקר בנושאים הנל" אם כבר אז כבר בנושאים שאתה מבקש בתור 1 מהצד הייתי הולכת על פסיכולוגיה דווקא ואחכ" משפטים ועריכת דין אחכ" וטרינריה ובסוף את נהגי המשאיות והמובילים שבכלל בכלל אני לא הייתי מעיזה להתקרב וגם לא אם הייתי בן בעל רשיון הכי טוב בעולם מה עם ההוראה?שחכת הרי שבלי מורים אין כיום כמעט מה לעשות???? ורואה חשבון גם הייתי ממליצה אחרי רפואה ובין פסיכולוגיה לעריכת דין....... בברכה.סיסונית.

סיסונית

New member
מענה מהצד....-ניסיתי להציע משהו.

שלום אני אישית הייתי מאוד מאוד מעדיפה רפואה ביוטכנולוגיה ביוכימיה או מחקר בנושאים הנל" אם כבר אז כבר בנושאים שאתה מבקש בתור 1 מהצד הייתי הולכת על פסיכולוגיה דווקא ואחכ" משפטים ועריכת דין אחכ" וטרינריה ובסוף את נהגי המשאיות והמובילים שבכלל בכלל אני לא הייתי מעיזה להתקרב וגם לא אם הייתי בן בעל רשיון הכי טוב בעולם מה עם ההוראה?שחכת הרי שבלי מורים אין כיום כמעט מה לעשות???? ורואה חשבון גם הייתי ממליצה אחרי רפואה ובין פסיכולוגיה לעריכת דין....... בברכה.סיסונית.

מקצועות מבוקשים...

אפשר להבין את השאלה בשתי דרכים: 1. מקצועות שיש להם ביקוש בשוק העבודה. 2. מקצועות שסטודנטים מבקשים ללמוד... אתייחס בקצרה לשתיהן (שתיהן מעניינות, לדעתי): 1. כיום יש ביקוש לעובדים בתחומים השונים שקשורים לביטחון: שמירה, אבטחה וכיוב'... פסיכולוגים, עורכי דין - מוצאים עבודה לרוב, אך הביקוש אינו כבעבר. התחזיות מדברות על מספר מגמות בשוק: ביוטכנולוגיה, ביואינפורמטיקה ומקצועות דומים - יתפתחו והביקוש אליהם יגדל. גם מקצועות הקשורים לגיל השלישי, כמו גרונטולוגיה, פיזיותרפיה, יהיו מבוקשים. כמו כן: מקצועות הפנאי, תקשורת, שיווק, הנדסה ועוד. זו אינה רק דעתי האישית... אולם אין ביטחון שכך אכן יקרה. 2. בסקר שנערך בקרב גולשי וואלה בפורום יעוץ ללימודים בשיתוף עם מכון הדסה נמצא כי תחום מקצועות העסקים (מינהל עסקים, כלכלה וכו') הוא התחום הפופולרי ביותר בקרב הגולשים (22%). התחום השני (כ- 19%) הוא מקצועות השרות (פסיכולוגיה, עבודה סוציאלית וכו'). התחום השלישי (כ- 15%) מקצועות הטכנולוגיה (הנדסות למינהן). התחום הפחות אטרקטיבי (פחות מ - 8%) הוא תחום מדעי הרוח וההוראה. בסקר השתתפו 663 גולשים

סיסונית

New member
למי התגובה-../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif לי להם?

שלום למי הודת לי או להם????? לא חשוב הבנת וזה עזר לך? בברכה..........

למעלה