בקשה מעניינת

peregin

New member
בקשה מעניינת

המחנכת של אחותי בחטיבה ביקשה ממנה שתביא ליום רביעי הקרוב (?!) איזושהי כתבה בקשר לבחירות. אחותי אומרת שהיא תמצא בכל מיקרה תירוץ להגיש לה את זה לפני הבחירות עצמן - והכל בהסכמה ד"א. חשבתי לעשות טריק נחמד.. גם אני למדתי עם המחנכת של אחותי במשך שלוש שנים ואני מכיר אותה - היא טיפוס מאוד טיפש (אני לא אומר סתם..), והיא גם די מסורתית ומרובעת.. אני כמעט משוכנע שהיא הולכת להצביע ליכוד. רציתי לבקש עזרה - מי שיכול לימצוא בשבילי איזושהי כתבה כלשהי שתסביר קצת על האי היגיון בליכוד (ועדיף בשפה פשוטה ושיהיה קצר- היא לא חכמה במיוחד והיא מורה בלשון והבעה אז ע"מ שזה ימצא חן בעניה כדאי שזה יהיה מנוסח יפה
..). מומלץ גם שתהיה התייחסות לחינוך בישראל - שוב הכל בהקשר של מערכת הבחירות. וזה ממש לא חייב להיות מטעם מרצ - כי בטח יש לה דעות קדומות והיא פשוט לא תתיחס לכתבה כשהיא תיראה ממי זה.. אז תודה מראש..

eviv

New member
היתה כתבה במקומון העיר בתל אביב

כתבה גדולה נגד הליכוד אם אתה רוצה.. והיא לא מטעם מרצ

esese

New member
אם היא טיפשה אז היא מצביעה ליכוד?!

כן בטח היא גם מזרחית ... מספיק כבר!! די כבר לגועל נפש של ההכללה הזאת אחרי זה אין פלא שכולם חושבים שמרץ היא מפלגה אליטית אשכנזית כדאי שנפסיק את זה ותכף ומייד !!

Carl Freeborne

New member
המממממ....../images/Emo70.gif

מה רע להיות מסורתית? אני, מזכ"לכם הנאמן יהודי קצת מסורתי, ואם זה מה שיפריע לכם אתם מוזמנים להעיף אותי בועידה הבאה
ואז באמת נוכיח שמרצ מפגה אליטיסטית. אבל בקשר לליכוד יש בזה משהו, רק מהסיבה שהליכוד לא מציע כלום, ולכן אני מייעץ לימנים להצביע איחוד לאומי ולא ליכוד, כי רק האיחוד הלאומי יכול לייצג אותם נאמנה, ולא הליכוד. אבל בהחלט לא אעיז לומר שמצביעי הליכוד טיפשים, ולא אכליל מסורתיים או משהו כזה
עוצבנתי עד מאוד

peregin

New member
הבהרה

אמרתי שהיא טיפשה... ואמרתי שלדעתי היא מצביעת ליכוד.. לא הכללתי ואמרתי שכל הליכודניקים טיפשים (למרות שיש חוסר הגיון מוחלט בהצבעה לליכוד).. בקשר למסורתיות וכל שאר התיאורים - רק נתתי תיאור שלה. כדי שאולי יהיה אפשר לקלוע בכתבה שתתאים יותר בשבילה.. לא אמרתי שום אמירה.
יש לי מרצ לעשות לבנות לשנות סדרי עדיפויות. ד"א, התשדיר בחירות של היום (שיוסי שריד מדבר במשך כולו) היה מצוין! הכי טוב שמרצ עשתה עד כה, לדעתי.. ביום הבחירות התשדיר הזה ותשדיר שמראה מה עשינו (יש כבר כמה כאלה כמו זה עם מוסי רז) ואנחנו מסודרים. את התקיפה על שינוי העבודה עושה כבר בשבילנו מצוין

Carl Freeborne

New member
מסודרים?

מסודרים מבחינת מי, ששכנענו את עצמנו שאנחנו צודקים? לך תתרגם את זה למנדאטים.

גם התשדיר עם התצוגת אופנה טוב.

אבל אלה מהדיבורים הכי טוב שולמית אלוני. שולמית אלוני היא בן אדם נהדר.

גם התשדיר עם התצוגת אופנה טוב.

אבל אלה מהדיבורים הכי טוב שולמית אלוני. שולמית אלוני היא בן אדם נהדר.

למעלה