בקשה מסטרומי

בקשה מסטרומי

אומנם רחוק אנו מתוכננים לצאת מגוצק טורקיה ב 3\11\2010 להיות באיזור רודוס ולרדת לקפריסין ואז לארץ עד 10\11\2010 אודה לך באם תוכל לכשתראה הודעה זאת (אם תראה כמה שיותר קרוב למועד יותר טוב
) תחזית מקומית וגם לאיזורינו תודה רבה לך

בקשה קצת גדולה

אני מאוד שמח לעזור פה ושם כשמבקשים ממני תחזית לאיזה משט או הפלגה מפה לשם או משם לפה. אתה מבקש ממני כאן תחזית שנפרשת על שטח מאוד גדול לטווח של שבעה ימים (שיתחילו בעוד כשבוע...). תחזית שכזו דורשת ממני קצת יותר מדי זמן ומשאבים, מצטער.

mensohn19

New member
מה הייתם עושים אם לא היה את סטורמי?

בקשר לתחזית מזג אויר סטורמי עוזר! בתור סקיפרים כבר מזמן הייתם צריכים ללמוד איך לשוטט באתרי האינטרנט ולקבל מידע מה תחזית מזג האויר, או , למשל , להעזר בשייטים שכנים , וכדומה . אבל , מה שהכי חשוב ! זה שאיש לא ישאיר חובות לא משולמים בתחנות שתעברו בדרך, ותשמרו על כבוד ושם טוב!

אתה האחרון שצריך לדבר כך ואת שלך תקבל איך שאנ

י יגיע לתחנה הראשונה בדרך חזרה (ושכחתה מה אני עשיתי בישבילך ???????? וכמה אתה ביקשתה תחזיות מסטרומי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נורא לא נורא סבבה

mensohn19

New member
אבי היקר, איני יודע מי אתה ! בפורום לכל אחד

יש כינוי(ניק), כנראה שדברים שנכתבו על ידי מתוך בדיחות הדעת , פגעו אצלך בנקודה רגישה ( כנראה שיש לך רגשות אשמה כלפי אי אלו אנשים) ובאופן מקרי קלעו לאמת מתוך תגובתך אני מסיק כי כנראה יש לך כל מיני חיבויות שעד כה לא עמדת בהן , סגנון המענה שלך ותוכנו לא נראים מכובדים. אבל תסכים אתי שכל זה לא כל כך מענין את משתתפי הפורום. לא נורא , לא נורא , סבבה

למעלה