בקשה מסטודנטית

פנצוצקה

New member
בקשה מסטודנטית

שלום לכולם, הנושא של מחלת האלצהיימר קרוב לליבי, ולצורך כתיבת כתבה בנושא ללימודים (אני סטודנטית לעיתונאות) אני מחפשת אנשים שיסכימו לשוחח עימי ולחלוק איתי את סיפורם האישי, את הקשיים היום יומיים וגם את נקודות האור. החלטתי להתמקד בנושא זה בעקבות שיחה שהייתה לי עם מישהי שמתנדבת בפרויקט "פעילות לבריאות" של עמותת עמדא (עמותה לחולי דמנציה אלצהיימר ומחלות דומות בישראל). ברצוני לדעת אם מישהו מכיר את הפרויקט, שמטרתו להכשיר מתנדבים להתמודדות עם המחלה ולתת להם כלים שונים בנושא? במידה וכן, אשמח לדעת מה דעתכם עליו והאם היה לכם ניסיון מול עמותה זו? מעבר לכך, אודה לכם אם תפנו אותי למקור מידע כלשהו או שתחלקו עימי פרטים הנוגעים לקשיים הקיימים בהתמודדות מול משרד הבריאות, בתי חולים, בתי סיעוד או כל דבר אחר שעולה על דעתכם. אני פונה אליכם כדי להבין בצורה אמיתית יותר את המחלה הזו ואת הקשיים עימם צריך להתמודד. כמובן שאין צורך להזדהות או לספק לי מידע שאינכם מרגישים איתו בנוח. תודה לכם על ההקשבה :)

אירילה

New member
יש לבקש קודם בקשה מהנהלת הפורומים

קודם לבקשה מהפורום בנושא עבודה ,יש לפנות ישירות להנהלת פורומי תפוז ולבקש אישורם תחילה ,מיד לאחר מכן יקבל מנהל הפורום תשובה מהנהלת הפורומים באם להיענות לבקשה או לו. תודה מנהל הפורום.

אירילה

New member
היד של אורית עדיין חבושה

וכן...אני עושה עוד כלים וספונג'ה וגם מבשל וגם הולך לבקר את אמנון וגם מסיע את הניה וגם הולך לקניות וגם כותב במחשב................................ ביום שני הקרוב אנחנו נוסעים להדסה להוציא את התפרים ואח"כ אורית: תעשה כלים , תבשל אבל לא תוריד את הזבל ולא תעשה ספונג'ה....עם כל הכבוד...אני לא מוותר על הכבוד הזה... שתהיי לי בריאה אריאלה נשמה...איך יש לך עוד כוח להתעניין על אחרים?? שתזכי למצוות ורק בשורות טובות גרשון

../images/Emo9.gifגרשון הנה אתה גם עושה עבודת בית, הולך

לאמנון,הולך לקניות, וגם כותב במחשב, אדם עסוק מאוד אין לך רגע דל וכל הכבוד לגבר הג'נטלמן שזורק את הזבל ועושה ספונג'ה חזק ואמץ גם אתה זוכה להרבה מצוות אך תזכור לעשות גם מצוות בין אדם לקונו לא רק לחברו
בשורות טובות מנהל יקר וד"ש לאורית

למעלה