בקשה ממעריצים

שמאי8

New member
בקשה ממעריצים

שלום לכל מעריצי קווין, אני מעריץ את קויין מזה כ-19 שנה, ועד להיום הלהקה מעניינת אותי. הייתי מעוניין ליצור קשר עם מעריצי הלהקה הוותיקים יותר, אלו שהכירו את הלקה עוד לפני מותו של פרדי, ואם אפשר כאלה אשר, יש וזכו לראות את הלהקה בהופעה. אם אתם מעוניינים אשמח ליצור עימכם קשר ב[email protected]. נושא נוסף שברצוני לומר. יש ברשותי, אולי את אוסף העיתונות הגדול ביותר של כתבות על קווין. אשמח ליצור קשר עם מעריצים אשר יש להם את גליונות "להיטון", משנת 89' (תאמינו או לא, אין את הגיליונות הללו בספרייה הלאומית בי-ם), וכן אשמח לעלות את הכתבות שברשותי, אם מישהו יודע לעשות את עבודת הסריקה. תאמינו לי, אתם תלקקו את האצבעות כאשר תראו את הכתבות השונות.

khammel

New member
שלום וברוך הבא ../images/Emo13.gif

ישנם בפורום שלנו כמה וכמה מעריצים וותיקים וחלקנו צפה בבריאן וברוג'ר מופיעים בין שבארץ ובין שבחו"ל. לצערי, כרגע אין בפורום כותבים פעילים אשר צפו בהופעות של הלהקה טרם מחלתו של פרדי. כמה מידידי בחו"ל זכו לכך ואני יכולה לעזור לך ליצור קשר עימם, באם תהיה מעוניין בכך. כמו כן, אתה יכול להצטרף למועדון המעריצים הרשמי (דורש תשלום שנתי) ואז תוכל להתכתב עם חבר'ה בפורום של המועדון. חלקם מעריצים של הלהקה עוד מימיה הראשונים ויש להם סיפורים מעלפים. לגבי הכתבות, אני אנסה לבדוק אם יש לי משהו מלהיטון. נדמה לי שלא, אבל אבדוק. אשמח מאד לראות את החומרים שברשותך ואני מקווה שמישהו פה יכול לסייע לך בסריקה. [ועכשיו אשים עלי את כובע מנהלת הפורום ואזכיר שאסור להעלות לתפוז חומרים סרוקים שכאלו מכיון שייתכן ויש כאן הפרת זכויות יוצרים.]

למעלה