בקשה מכולן:

הצלחה בעיני - בהקשר של אנדו'

היא לנהל אורח חיים נורמאלי למרות האנדו', הצלחה היא תקופה בה ניתן להתרפק על רגעים שלא כואב כלום!! איזה כיף זה. הצלחה היא להצליח מאד מבחינה מקצועית למרות האנדו'- אני עדין שואפת לשם, הצלחה היא להצליח להרות וללדת ילד בריא ושלם ולהצליח לרוץ אחריו אחר כך והייתי יכולה להמשיך עוד ועוד ועוד..

הצלחה היא

שלמרות שאת יודעת מה גורם ועושה לך האנדו ולמרות שאת יודעת שאינך יכולה לתפקד נורמלי וכל יום את חושבת שזהו את מתייאשת פתאום את מגלה שאת מספיק חזקה ויש לך את הכוח לעבור את כל מה שהאנדו מעולל לך.

ריבקה34

New member
אנדומטריוזיס עבורי הוא סיוט שנגמר

סיוט שנגמר אחרי 10 ניתוחים כואבים, סיוט שגרם לנכות בגופי ובנפשי. סיוט שבמהלכו שתי נקודות אור - הילדים המדהימים שלי. סיוט שגרם לגופי להזדקן בשלושים שנה. סיוט שנגמר.

ריבקה34

New member
אנדומטריוזיס עבורי הוא סיוט...

סיוט שנגמר אחרי 10 ניתוחים כואבים, סיוט שגרם לנכות בגופי ובנפשי. סיוט שבמהלכו שתי נקודות אור - הילדים המדהימים שלי. סיוט שגרם לגופי להזדקן בשלושים שנה. סיוט שנגמר

gui1

New member
אנדו בשבילי הוא שם של מחלה

שלי במקרה יש אותה . היום אחרי שנה שזה התגלה הדברים נכנסו לפרופורציות כאבי המחזור מובנים , ואולי גם העתיד -פריון וילדים - בעבר ניסיתי להבין מדוע זה קורה לי אבל היום הפנתי שזה קרה לי ואין לי הסבר אלא רק דרכי טיפול. מצחיק אבל האנדו גרם לי לגדול מבחינה רוחבית ז"א אני נמצאת באותה מדרגה אבל מקיפה אותה לרוחבה ולומדת יותר ויותר על המחלה אולי קצת גם התרחבתי בגלל כל ה"משחק "עם מאזן המים והגלולות - ולא מנסה לטפס או לרדת לעומקה ואולי המסקנה הכי פשוטה שלי היא שלא באתי לעולם לסבול !!!! ואין שום סיבה שאסבול הן במובן הפיזי ואין במובן הנפשי

למעלה