בקשה מכולם..

בקשה מכולם..

*כחכוח בגרון* מאחר שכולנו כאן אוהבים את באפי, וכולנו רוצים להנות מהפרקים שלה, יש אנשים, טדים בודדים כמוני שלא קוראים ספויילרים (אויה אויה) , ולמרות שאתם נזהרים יש מלא ספויילרים בכותרות של הודעות וכו´, אני מבקשת, לפחות בשמי שתודיעו על ספויילרים ומאיזו עונה מראש (כמה שורות או בכותרת) עד שמצאתי פורום של באפי, אני רוצה להנות בו בדיוק כמוכם. ואל. (naming all the stars)

(ובנושא אחר..

לאחר ניתוח קל של השם אנג´לוס, הגעתי למסקנה שיש בזה משהו מאנג´ל והדמות שלו, ומשהו אכזרי ב-אוס.. ושוב מגיעה למסקנה שג´וס וודון הוא גאון) ואל.

אז ככה ../images/Emo13.gif

הודעות ראשיות שיש בהן ספוילר אפשר להציל, כי אנחנו יכולים לשרשר אותן, וככה ליצור שרשר "בהודעה הבאה יש ספוילר". ספוילרים בתגובות זה יותר בעיה, כי אז אין לנו ברירה אלא למחוק, ואז ההפסד הוא כולו של כותב ההודעה. מסקנה: אם אתם כותבים ספוילר, תזהירו קודם עם סימן

אלעד אגב

נפלא איך שזה הופך להודעות פרטיות מדוע ולמה לא השבת לאימייל שלי מלפני איזה שבועיים? ואל.

אימייל? לא קיבלתי כנראה...

את יודעת שהייתי משיב אם הייתי מקבל. להבא, אגב, להודעות פרטיות להשתמש בתפוז-חפוז, מערכת המסרים של תפוז

זהו, היה נראה לי מוזר

שלא השבת. אני חושבת שהאימייל שלי פשוט לא היה תקין לשבוע.. גם לא קיבל הודעות.. לא ברור. ופעם הבאה אני אשתמש בתפוז-חפוז (תפוז חפוז?!...) ואל.

למעלה