בקשה מכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אסאל

New member
בקשה מכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מישהו יכול להעלות או לתת לי את התמונה של קורט קוביין במופע של נירוונה בניו יורק שהוא שר את השיר my girl והוא פתח את העיינים בצורה הכי מוזרה ומפחידה שיכולה להיות בבקשה מכולם!!!! בבקשה ....... בשביל קורט ..... ובשבילי......

מממ מצטערת אישה

זה לא משו אישי נגדך,פשוט אין לי את התמונה..:/ יום נעים

אסאל

New member
אני מעדיף

שייתיחסו אלי כאל זכר ולא כאל נקבה כי זה מה שאני..... תודה אסאל

אסאל

New member
תודה בכל מקרה...

אבל אם מישהו יכול להגיד לי איפה להוריד את קליפ של השיר my girl באנפלאג בנוי יורק רק לא מקאזה......כי אין שם תודה אסאל

suzzie q

New member
שמתי את התמונה ויש לי את הקליפ

אני יכולה לשלוח לך אם תרצה

DUDE5

New member
אממ דווקא יש בקזה ת´שיר

הורדתי אותו לפני כמה ימים (למרות שיש לי כבר את כל המופע מוקלט) אפילו ניסית לעצור את התמונה בקטע של העניים הפתוחות ולשמור את זה כתמונה אבל לא הצלחתי. לא נראה לי שזה אפשרי בכל מקרה, אולי אתה לא כתבת את זה נכון. פשוט תכתוב NIRVANA- UNPLUGGED ןתראה שאתה תקבל שם את כל השירים כולל השיר הזה. וחיפושית!!! אל תגיבי אם אין לך מה להגיב!! יא נדחפת

Mekhasheife1.

New member
לא לדבר ככה על אשתי!

אם היא רוצה להגיד משהו היא תגיד! ולא אתה או אף אחד יגידו לה מתי להגיב ומתי לא! ברור?!

Eclipsed 0

New member
Where Did You Sleep Last Night

לא My Girl. מבט מעניין אגב. מלא הבעה. ד"א, היום עברתי לי בין הערוצים וראיתי בMTV כמה קטעים מהופעות שלהם. מקרה ?

אסאל

New member
זה לא משנה

כי לשיר הזה יש 2 שמות אבל תהנה.....נותן לך קרדיט אבל הגעתי למסקנה על קורט קוביין הוא היה מוכשר ביותר בכל הקשור לכתיבת שירים אבל זייפן גדול .......

Eclipsed 0

New member
תהני..

הוא לא כתב את השיר הזה, זה קאבר. זייפן ? כן, יש בזה משהו, בהחלט.

Skate is Back

New member
אולי מזייף בקאברים

אבל גם ככה הם יוצאים יפה ובשירים המקורים של נירוונה הוא לא יכול לזייף, כי זה השירים שלו

למעלה