בקשה מיוחדת

4ימימה

New member
בקשה מיוחדת

לכל המרחפים שלום רב! אני אבא של שחר דיין ז"ל אשר נהרג בתאונת רחיפה באתר "מבוא חמה" ביום 11/6/04 בשעה 11.09 פונה לכל המרחפים שהיו ביום התאונה באתר (היו לפחות 60 מרחפים) לפנות אלינו בכל אמצעי תקשורת שתמצאו לנכון כדי לספר לנו את האמת בהקשר לאסון זה. כידוע לרובכם שחר היה אדם הגון וישר מרחף מציון שמידת זהירותו והקפדתו על אמצעי הביטחות היו מעבר לנדרש, והוא נהרג בתאונה כאשר הגיע לאתר אך ורק כדי להשתתף בקורס מ"ס 3 של "בית ספר שמיים". אני פונה למצפונכם כמרחפים ובעיקר כאנשים בעלי ערכים להגיד לנו רק את האמת המתהווה לאמיתה. כתובתנו:[email protected] אני מודה לכם מראש בשם כל המשפחתו וחבריו הרבים של שחר ז"ל נא העבירו הודעה זאת בינכם. אבא של שחר

karininia

New member
תגובה לבקשה מיוחדת

שלום אבא של שחר ז"ל, קודם כל ברצוני להביע את השתתפוצי בצערכם. אמנם לא נכחתי באירוע אך מעדויות שאספתי מאנשים אשר נכחו לצערי לא נראה לי שתמצא את אותו "אשם" אשר אותו אתה מחפש, מכיוון שאותו "אשם" הוא היסח הדעת וחוסר תשומת הלב. אינני מתיימר להבין את צערך ומקווה שלא אבין אותו לעולם, אך לצערי לא נראה לי שיש בכך דבר מעבר למה שנאמר. כמו בתאונות העבר אני משער כי גם תאונה זאת נחקרת בפיקוח וע"י מנהל התעופה האזרחי, וייצא על כך דו"ח מסודר. לפני שתמשיך את מסע החיפושים שלך אני מציע כי תמתין לדו"ח שיבוא בקרוב. בצער רב, אדם

אדם , מיותר !

אדם שלום רב, התגובה שלך וכאלו הדומות לה מיותרת. לכל אחד יש את הדרך והמסע שלו לעבור גם ביגון ובצער הנורא שהאבא הזה עובר. תנו לאבא של שחר את כל האינפורמציה וכל המידע כדי שיוכל להתמודד עם מה שבאמת היה והלואי וזה ייתן לו מעט הקלה. אהרון ניסנבאום.

אנא עיזרו לו

חברים, אני מצטרף לקריאתו של אבא של שחר דיין ז"ל למרחפים שהיו נוכחים לאירוע לשתף את המשפחה בכל מה שהם ראו. למיטב זכרוני היו מספר חברים שעלו עם שחר לעמדת ההמראה באותו יום - אני קורא להם להתקשר או לשלוח אימייל ולספר לו מה הם ראו. למשפחת דיין, ישנו אתר רשמי של האגודה שבו מנוהל פורום כללי והוא פתוח לציבור - הנכם מוזמנים לקרוא שם לחברים שהיו נוכחים לספר לכם על השתלשלות האירועים הנוראה. אם אתם נתקלים באיזושהי בעיה טכנית - צרו איתי קשר ואשמח לעזור לכם. [email protected], 054-5404747 והכי חשוב, שלא תדעו יותר צער. משה בוחבוט יו"ר האגודה הישראלית למצנחי רחיפה

למעלה