בקשה מיוחדת

הוראס

New member
בקשה מיוחדת

אני צריך רקע לדמות שהיא אורק-דרואיד אומרים לי שאורקים לא יהיו דרואידים (רק ברברים), ואני צריך עבר ממתי שהדמות נולדה עד תחילת המסע, ולמה היא הפכה לדרואיד. אני יודע שאני לא יודע להסביר, אבל למי שיבין... תודה מראש, הוראס.

DDN

New member
למה שלא תחבר בעצמך את הרקע?

זה לא יהיה יותר נחמד/מעניין? חבר רקע, ותביא אותו לקבלת עצות בפורום.

Ferenheit

New member
קודם כל

אורקים או חצי-אורקים לא חייבים להיות ברברים והם בהחלט יכולים להיות דרואידים (גם אבירי-קודש זה אפשרי בהחלט). אני ממליץ שתקבל את העצה שלעיל.

הוראס

New member
נסיתי

אבל בגלל שאני רק מתחיל, יש דברים שאני לא ממש יודע, וכל הרקעים שחיברתי סתרו משהו מההגיון של המשחק.

DDN

New member
אין הגיון למשחק!

בוא בבקשה תרשום לנו רקעים שחיברת. לפי זה נדע מה "בראש שלך" וננסה לעזור לך יותר.

הוראס

New member
למשל חשבתי על אורקים שהיו בים

ואמרו לי שהם בכלל לא מתקרבים למים אמרו לי גם שהמקצוע המועדף על אורקים הוא ברברי, ולכן כמעט ולא יהיה מצב שבו אורק יצא דרואיד

magnus the red

New member
שטויות!

חפש את השרשור על סטריאוטיפים שהופיע לפני כמה עמודים. א. שלא יגידו לך שאורקים לא מתקרבים למים. מן הסתם כל כפר דייגים אורקי (ואני בטוח שיש הרבה כאלה) חי ועובד במים, שלא לדבר על אורקים פיראטים. ב. איפה שיש ברברים לרוב יש דרואידים. הרי הם מעין כוהני טבע, ולכן מאוד מתאימים לחברה שבטית שחיה בטבע ומתפקדים כסמכות עליונה בשבט. בקיצור אין שום סיבה שאורק לא יהיה דרואיד.

La Gamba

New member
בנוסף...

בעולם רוח הדרקן, הברברים האלפים מאוד קושרים לדרואידים, וחכמת היער.

La Gamba

New member
כלומר

שהאורק שלך יכול להפוך לדרואיד כאשר הוא החניך/שולייה של רופא האליל המקומי האורקי, השמאן אשר הינו בעצם, דוראיד רב דרג, ורב חשיבות בקרב כל חברה אוריקת שבטית מתוקנת

DDN

New member
וגם אם המקצוע המועדף על אורקים הוא

ברברי. אז מה? זה מחייב אותך למשהו? (לא) זה אמור להשפיע על ההחלטה שלך? (לא) וכשאמרת "כמעט לא יהיה מצב" אתה יכול להיות היוצא מן הכלל הזה.

למעלה