בקשה מוזרה

Rainlady

New member
בקשה מוזרה

אהלן, אני מחפשת מוזיקה שתשדר לי בראש כשאשמע אותה: מלחמה. רצוי ללא מילים. האם עולה בראשו הקודח של מישהו רעיון?

Rubycon

New member
Univers Zero - Combat

שאגב מצוטט ממנו לאחר כמה שנים מוטיב ביצירה The Funeral Plain במיומנות שעולה על זו של עגנון ושל ברנר, לפי דעתי.

MajorWinters

New member
Yes - Relayer

אמנם עם מילים (על אף שהם יותר ווקאליות ממסר), אבל מלחמה!

epitaph

New member
:/

Genesis - The Battle of Epping Forest מרות שזה די קומי. Genesis - The Knife King Crimson - The Devil's Traingle Univers Zero - Combat Camel - Nimrodel אבל רק ההתחלה.

epitaph

New member
אה, כן...

ולמרות שזה לא רוק ובטח לא מתקדם, כל דבר של Rammstein נשמע כמו צעדה צבאית. בכלל, כדאי לשאול גם בפורום מטאל, אני בטוח שיביאו לך שם הרבה המלצות בנוסף.

RamiSun

New member
Rhapsody

להקת פרוג-מטאל איטלקית נהדרת, שכל אלבומיה מתארים מלחמות בסטייל פנטזיות מבוכים, דרקונים ונסיכות... למי שאוהב את הג'אנר. בעיקר מומלץ האלבום שלדעתי הוא הטוב שלהם Symphony of enchanted land חוויה מיסטית. וואלה - עכשיו שם אותו.

epitaph

New member
ועוד המלצה שנזכרתי בה עכשיו...

Lord Flimnap - Trapped in the Marsh

שפנפן

New member
ממתי Rhapsody הם "פרוג-מטאל"?

הם מוגדרים כפוואר-מטאל. אין בהם שום דבר פרוגרסיבי בעיניי.

ekrakov

New member
Rhapsody

אחי זאת לא להקת פרוג אלא פוואר מטאל... וכל שירים ממש אןתו דבר... כל שיר על דרקון אחר... כמה אפשר...

ekrakov

New member
בלי להעליב או משהו.

כל הכבוד לשילוב הקךאסי של כלים ושירה זה פוואר..

ekrakov

New member
לא מצליח לשים אותו כתמונה קבוע

איך עושים את זה ידידי אוהב הפרוגרסיב?

itai 20

New member
אוקי אז איך מגדירים את הלהקה

Symphony X לדוגמא או השירים עם המלים של מלמסטין כאילו זה לא ממש פאוור לדעתי... שמעתי פעם מושג כזה ניאו-קלאסי חוץ מזה אני חייב להגיד שאי מנגן כמה שנים כבר ואני חושב שזה כ"כ דפוק הקטע של הסיווגים אבל סתם אני רוצה לדעת אם כבר אז כבר...

Rudess

New member
איך מגדירים את סימפוני

סימפוני היא להקת פאוור-פרוגרסיב מטאל. סיווגים זה לא דבר דפוק כל כך, אחרת קרימזון היו נחשבים להקת רוק ומטאליקה להקת רוק כבד.... אחרי הכל יש הגיון בסיווגים.

Rudess

New member
איך מגדירים את RHAPSODY

ראפסודי מעולם לא היו פרוג מטאל. זה שיש להם תזמורות ומוטיבים סימפוניים לא הופך אותם ישר לפרוג מטאל. בעקרון הם פאוור מטאל, או איך שהם מגדירים את עצמם Symphonic Epic Metal

הכי טוב Verdun/Verdun

וגם Heroica ו Stampede של Zingale ואם את מתעקשת אז היה פעם: http://www.cs.bgu.ac.il/~adlerm/War/

afon

New member
לך למקור

ואגנר! אם יש מישהו שמשדר מלחמה זה הוא, קח את היצירה מ"אקופולפסיה עכשיו"

למעלה