בקשה מגונה.....

אלדד א

New member
בקשה מגונה..... ../images/Emo3.gif

תרגעו, בקשה ולא הצעה! אז ככה, אני מעיז לבקש מחברי הפורום הנכבדים לעשות מעשה שצדקה גדולה ביסודו, אם כי מהותו מעט בעייתית לרוכב הממוצע, שכן הוא מחייבו לעסוק בעולם הפנחנוע.... במסגרת דיוני ה"ריכוך" עם זוגתי שתחייה, הגענו להבנה שאכן הגיע הזמן להחליף את ה-GS האהוב והמטופח שלי ב"אופנוע אמיתי" כפי הסברתי לה. ואולם, היקירה העמידה תנאי בלתי מתפשר, ולמען האמת אפילו הוגן: "רוצה להחליף אופנוע - קודם אתה מחליף לי את האוטו כפי שתמיד הבטחת". עכשיו, משמעות הדבר היא שעלי למצוא בהקדם האפשרי קונה לרובר 416 מודל 95, שאם לא אזי חלום ה-600 או כל דו"ג אחר מתמוגג לו אל מול הרובר הירוקה והיפה של רעייתי. אז אם מי מכם שומע במקרה על מישהו שמחפש פחנוע נחמד ושמור, יד שנייה, אודה לו באם ישלח לי אי מייל. מודה לכם ומקווה שבמהרה אוכל להעלות כאן דיון מעניין יותר על אופציות רכישת האופנוע הבא שלי

Easy_Rider

New member
מה קורה היום בערב ?

האם אתה ואשתך תכבדו אותנו בנוכחותכם במפגשנו הצנוע היום בערב ?

אלדד א

New member
(תמריץ קטן) חברים, קדימה, לעבודה! ../images/Emo6.gif

מה, לא כואב לכם הלב? לא חבל? על המצפון שלכם שאשאר על 500?

stilgur

New member
ירושלמים נוסעים למקס ?

איך מגיעים ? באיזו שעה ? הצעה : יש הופעה ב"ברבי" ב- 22:00 אולי נמיר את המקום (סליחה, סליחה... לא התכוונתי... ) האם יש חברותא ירושלמית שנוסעת יחדיו ? תשובות רבותיי, אני צריך תשובות ! תודה

אני כבר בתל אביב ..אתה מוזמן ..

כולם מגיעים בערך בשעה 22:30 ועוד לא העלתי את תמונות הגמלים שמופיעים בברבי ?

stilgur

New member
כוחותינו שבו הביתה בשלוש-שלוש וחצי

אחרי קפה ועוף מוקפץ אצל חבר... אבל לעינייננו ! מפגשי הראשון עם הפרצופים מאחורי השמות, היה טוב לראות וטוב להיראות. הגמלים כעוסים שלא באתי להופעה (להגנתי טענתי שרציתי להביא את כולכם איתי להופעה ולא יצא - אמת, רציתי...). הנסיעה לצפון לא תצא הלילה (תחושת בטן ואני לא מתווכח איתה)אז מחר על-א-סובוח אני אסע. וזהו, היה באמת טוב. לילה לילה עליכם !

stilgur

New member
כRובי, בחייאת ראבק, למען השם...

תעשה שהסימנים הישנים יחזרו, אלה ממש בלתי ניסבלים... תודה.

למעלה