בקשה מאתגרת

Mורני

New member
בקשה מאתגרת ../images/Emo13.gif

לגבר שלי
היה יום הולדת אתמול ומחר אנחנו נוסעים לאמא שלו כדי לחגוג עם כל המשפחה . אמא שלו ביקשה לקנות עוגה בדרך כי היא לא תספיק לאפות ואני מיד הודעתי שלא , אני אכין את העוגה . אני מאוד אוהבת לאפות ודווקא מאוד מצליח לי . אני מחפשת מתכון של עוגה טעימה אבל יש שני מגבלות :
אני עובדת היום עד 6 ומחר אנחנו צריכים לצאת יחסית מוקדם כדי לעזור לאמא של הגבר ככה שאין לי הרבה זמן (חשבתי על טריקולד אבל כל ההקפאות וההכנות לוקחות המון זמן)
הנסיעה לאמא של הגבר היא בערך שעה , מחפשת עוגה שתצליח להגיע שלמה לשם (הרכב יהיה עם מזגן כל הנסיעה ) עכשיו אני צריכה אתכן המנוסות להמליץ לי על עוגה

pirge

New member
עוגת קוקוס וקוביות שוקולד בקצף

עוגת קוקוס וקוביות שוקולד ולמעלה קצף תבנית עגולה משומנת מס' 24. 5 חלמונים 5 כפות סוכר 5 כפות שמן 3 כפות קוניאק 5 כפות קמח תופח 200 גרם שוקולד מריר חתוך קוביות 100 גרם קוקוס כוס סוכר לבחוש ביחד: חלמונים+5 כפות סוכר+שמן+קוניאק+קמח תופח ולאפות עד שיקבל גוון זהוב חומי וקיסם עץ יוצא יבש. לפזר את קוביות השוקולד על העוגה החמה ולישר על פני העוגה. להקציף חלבונים. כשמתחיל להקציף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהקציף לקצף יציב. להוסיף בתנועות קיפול את הקוקוס ולצקת על השוקולד . לאפות שוב עד להזהבה.

pirge

New member
את עוגת הקוקוס הכינה וצילמה טראפל.

העוגה ממחברת משפחתית של פירגה. בבקשה.

timiהאחת

New member
מנהל
אילנית פירגי הרסתם את המסך....

משהו נראה באמת נהדר.נ ה ד ר ......

Mורני

New member
יש עוד רעיונות

רוצה לעשות רושם
באים מחר הרבה אורחים

pirge

New member
בוואריה שוקולדית כמות גדולה מאד.

בוואריה שוקולדית מקור:פירגה תבנית פיירקס ע מ ו ק ה בגודל 27X33 2 שמנת מתוקה 2 מעדני שוקולד 2 כוסות חלב כוס סוכר 200 גרם שוקולד מריר מומס 28 גרם ג'לטין כפית נס קפה (אבקה) - לא חובה כף קקאו כף ליקר שוקולד – אפשר לוותר. אפשר לשים: מעט תמצית רום. אופן הכנה: להמיס על האש בבחישה מתמדת- את הג'לטין בכל החלב-תוך כדי בחישה מתמדת לצנן ולסנן. אפשר לצנן באמבטית קרח תוך בחישה. להקציף שמנות מתוקות עם סוכר להוסיף למיקסר שעובד עדיין: 200 גרם שוקולד מומס 2 מעדני שוקולד כוס סוכר נס קפה\ליקר\קקאו ותמצית רום. להמשיך להקציף לקרם אחיד כשהג'לטין קר, לסנן לתוך המיקסר ולערבל כמה שניות לבלילה אחידה. לצקת לתבנית גדולה לשמור במקרר ----ל א בפריזר. אחרי שעה להוציא ולקשט כיד הדמיון. אפשרויות קישוט: סוכריות קטנות קצפת ממותקת קלות סירופ שוקולד ואגוזים גרוסים. שוקולד מקופלת מפורר----- או שוקולד מגורר אחר ו-50 גרם אגוזים גרוסים. וכד'...... תהנו. ולא לדאוג, אני נסעתי עם בווארית הגבינות שלי שעה במכונית ממוזגת והגיע נהדר. דרךאגב, גם בוואריה הגבינות חגיגית ביותר ומתאימה לעשות רושם. בהצלחה ובבקשה.

pirge

New member
בוואריה גבינות- כמות גדולה - אפשר

לצפות ב-3 מארזים של פירות יער החדשים המוכנים של השף הלבן. עושה רושם וטעיםםםםם. בבקשה.

pirge

New member
עוגה כושית שלי הוכנה לפני כחודש עם

ציפוי שני כמובן----של שמנות מתוקות מוקצפות עם 5-6 כפות של ריבת חלב.יש ריבת חלב כמו במיכל של התמרים. מעודן ורך. אפשר להוסיף למוצקות השמנת גם כף או שתיים אינסנטנט פודינג וניל בנוסף לריבת חלב. יצא מעולה. חגיגי ומרשים. גם הצבע של ריבת החלב מרשים. וקישוט יפה, יכול לשחק אותה. סתם, לרעיון.

למעלה