בקשה מאנגליה

שמעי

New member
בקשה מאנגליה

שלום לכל חברי הפורום.זה לי פעם הראשונה שאני פה ונדהמתי לראות כמה אנשים יש שיצאו בשאלה ; אני כרגע עדיין בלבוש חרדי הייתי מאוד רוצה לשוחח עם מישהו חרדי או חרדית בתחפושת או מישהו שכבר עבר את השלב הקשה הזה לאחרונה . כתבתי רק מילים קצרות כי היד שלי רועדת כשאני מקליד דרך אגב אני לא שבבניק או משהו כזה אני הולך כרגע עם פיאות ארוכות וכל השמונה בגדים ואני גם הערליכע יונגערמאן תודה

Le Fay

New member
טוב נו... תבחר לך: ../images/Emo185.gif../images/Emo96.gif../images/Emo48.gif

רק עד שגל יבוא ושאר החבר'ה יחזרו מהטיש

Le Fay

New member
אהההמ...

כי לחבר בדיוק עבר כאב הראש, לא רציתי לפקשש את זה

../images/Emo45.gifשלום עליכם../images/Emo24.gif

תמיד כיף לראות מישהו חדש. תרגיש בנוח, אתה לא לבד, יש המווון שיצאו בשאלה לקיים מה שנאמר "ברוב עם הדרת מלך". תכתוב לנו הרבה כדי שהיד תפסיק לרעוד. זא מצליח any way . < ונא תביאנו לידי ניסיון >

ברוך הבא ../images/Emo163.gif

אתה לא לבד. לא חסר כאן אברכים חשובים תלמידי חכמים הכופרים בע"ז ובאמונות טפלות.

ברוך הבא שמעי לפורום יוצאים

לא הבנת משהו כתבת ואני גם "הערליכע יונגערמאן " ? מה ז"א ? יופי לראות עוד חבר דובר יידיש , היידיש מתחזק פה , אכשר דרא ולמי שיידיש אצלו כמו סינית אצלי , הגיע הזמן ללכת ללמוד השפה , טוב בא לי לכתוב רק ביידיש הבעיה הוא אין הרבה דוברי יידיש פה , ובפורום יידיש החרדים השלטו שם לא מרגיש בבית

בן הרב

New member
פארווס ביסטו א מוציא שם רע

איך בין אויך א-היימיש קינד און איך רעד א-זאפטיקה מאמע לשון דרי נישט קיין קאפ און הויב אן צו שרייבן און די לשון וואס אונזרע טאטעס האבן אונז אויס גילערנט

מני3

New member
ברוך הבא ר' ייד ../images/Emo48.gif

ספר לנו קצת על עצמך? ולמה אתה רוצה לצאת בשאלה? כמובן בצורה שלא תחשוף אותך מה אתה עושה באנגליע? בן כמה אתה? רווק? נשוי? אתה בטח יודע שהחילוניים מאוד אוהבים רכילות?! אז תעשה לנו קצת נחת

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

פטריות, זה מה שיש בקיבוץ וזה מה שאני מציע לך....
שלום עליכם ר' ייד. אנחנו פה א באנדע שקצים שצוחקים על ה' ועל משיחו כי לית דין ולית דיין. אנחנו קוראים שנים מקרא ואחד תרגום תוך כדי חירבון החזיר-פעטס בשירותים של הנשים. מזיינים כל הזמן (סתאאאאאם) ולא רק ביום שבת קודש אחרי ההייליקע טיש של הרבי זאל זיין געזונט. כל אחד בפורום בוחר לו קליפה אחת שהוא מגדל ומטפח, מקשה אותה מים כל בוקר ובכל מקיים הנאמר "ושם רשעים יצמח". אתה מוזמן לבחור עבירה שתתמיד בה כל זמן שאתה בפורום....

למעלה