בקשה מאילת!!! מישהו יודע איפה ללמוד ריקודי בטן באילת? תודה רבה!!!!
T tlingit New member 24/5/04 #3 במרכז יעלים שלום silvi7 בלוח 'ישעורי ריקוד' שלנו יש מידע על לימוד ריקודי בטן באילת. יש גם כתובת וגם מספר טלפון. מגיעים דרך הקישור 'לוחות' שבפס הכחול למעלה. שיהיה ואם לא מצליח, ספרי לנו, ונראה אם אפשר למצא משהו אחר.
במרכז יעלים שלום silvi7 בלוח 'ישעורי ריקוד' שלנו יש מידע על לימוד ריקודי בטן באילת. יש גם כתובת וגם מספר טלפון. מגיעים דרך הקישור 'לוחות' שבפס הכחול למעלה. שיהיה ואם לא מצליח, ספרי לנו, ונראה אם אפשר למצא משהו אחר.
י יונת10 New member 24/5/04 #4 יש מישהי שאני יודעת שהיא רקדנית מ-ד-ה-י-מ-ה , אורלי, אני יכולה לברר היום אם היא מלמדת. אם כן אולי כדאי גם לי לבוא לגור באילת...
יש מישהי שאני יודעת שהיא רקדנית מ-ד-ה-י-מ-ה , אורלי, אני יכולה לברר היום אם היא מלמדת. אם כן אולי כדאי גם לי לבוא לגור באילת...
Y yaelbelly New member 24/5/04 #5 אכן אורלי מלמדת באילת נכון,כדברי קודמתי, אורלי מלמדת באילת ואני ממליצה בחום. במידה ולא תמצאי אותה בעזרת יונת10 אני ארתם למשימה בהצלחה!
אכן אורלי מלמדת באילת נכון,כדברי קודמתי, אורלי מלמדת באילת ואני ממליצה בחום. במידה ולא תמצאי אותה בעזרת יונת10 אני ארתם למשימה בהצלחה!
ג גוהר New member 24/5/04 #6 אני גם יוכלה להשיג את המספר שלה.. יונת ...את לומדת אצל נטע..תלמידה של מירי במקרה?